Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Monimuotokoulutus
Hämeenlinna
AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus

Sosiaalialan tutkinto työn ohessa

Sosionomi | monimuotototeutus

Hämeen ammattikorkeakoulussa opiskelija voi suorittaa sosionomitutkinnon työn ohessa. Työn ohessa opiskelu tarkoittaa sitä, että opetus järjestetään monimuotoisesti perjantai-iltaisin ja lauantaipäivisin joka toinen viikonloppu. Tämän lisäksi opiskelijoille järjestetään lukukausittain intensiiviviikko päiväopetuksena. Osa opinnoista toteutetaan verkko-opetuksena.

Oman oppimispolkusi voit valita kolmesta vaihtoehdosta:

  • Sosiaalityön tehtävät
  • Kasvatuksen tehtävät
  • Hyvinvointia edistävät taidelähtöiset menetelmät

Sosionomitutkinnon opinnot – erilaisia oppimisympäristöjä

Opiskelet monipuolisesti: työelämäläheisen ja projektimaisen opiskelun, harjoittelujen, yhteistoiminnallisten ja yksilöllisten oppimistehtävien, luentojen, tenttien ja opinnäytetyön avulla. Suuri osa opiskelusta tehdään yhteistyössä työelämän kanssa.

Hyvinvointiosaamisen koulutus- ja tutkimuskeskuksessa on monia avoimia oppimisympäristöjä. Osana opintojasi olet myös tuottamassa koulutusohjelman omaa sosiokulttuurisen innostamisen verkkolehteä.

Tuki opintojen aikana

Opiskelijana voit vaikuttaa omiin opintoihisi ja niiden järjestelyihin. Opinto-ohjaaja tukee sinua koko opintojen ajan. Saat oman mentorin, jonka kanssa voit keskustella opiskelusta. Toiminnallasi ja osallistumisellasi vaikutat koko koulutusohjelman kehittämiseen yhdessä toisten opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa ammattikorkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi.

Kaikki hakijat osallistuvat valtakunnalliseen esivalintakokeeseen ilman erillistä kutsua. Valintakokeeseen kutsutaan esivalintakokeen perusteella hakukelpoisia hakijoita nelinkertainen määrä aloituspaikkoihin nähden.

Pääsyvaatimuksena koulutukseen on ammattikorkeakoulujen yleinen hakukelpoisuus.

Tutkinto / todistus

Sosionomi (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Sosionomikoulutus | monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu | HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) tarjoaa iloisen ja innostuneen yli 7000 opiskelijan yhteisön, roppakaupalla mahdollisuuksia kansainvälistymiseen sekä tiiviit yhteydet työelämään. HAMKista valmistuneiden työllistymisaste on maan korkeimpia, samoin kuin yrittäjiksi opintojensa jälkeen ryhtyvien osuus. Hämeen ammattikorkeakoulussa on tarjolla lähes 30 AMK-tutkintoa ja 10...


Lue lisää oppilaitoksesta Hämeen ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Hämeen ammattikorkeakoulu

Vankanlähde 9
13100 Hämeenlinna

 Näytä puhelinnumero
www.hamk.fi

Arvioinnit

Sosionomikoulutus | monimuotototeutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ammatiksi työ jolla on merkitystä

Tule opiskelijaksi Suomen Diakoniaopistoon! Lähihoitajana edistät toiminnallasi asiakkaidesi terveyttä, toimintakykyä ja hyvinvointia. Tutustu myös SDO:n muihin koulutuksiin!