🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Kandi- ja maisteriohjelmat

Kemia, luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto, paikassa Joensuu
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Kemia, luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Haluatko kehittää uusia ihmiskuntaa hyödyttäviä huipputeknisiä materiaaleja, puhtaan energian tuottoa ja lääkeaineita? Entä kiinnostaako sinua tieteen kehittyminen, tausta ja lainalaisuudet? Haluaisitko työskennellä yhdellä suurimmista ja mielenkiintoisimmista teollisuuden aloista Suomessa? Kemia vastaa näihin tavoitteisiin ja antaa merkityksen opiskeluusi.

Kemian maisteriopinnoissa voi erikoistua fotoniikan kemiaan tai bio-orgaaniseen kemiaan esim. lääkeainesuunnittelun opinnoissa. Toisaalta erikoistumisaloiksi voi valita myös materiaalien kemian tai metsäbiotalouteen ja ympäristöön liittyvät opinnot. Näillä valinnoilla ovet ovat auki monipuolisiin ja mielenkiintoisiin asiantuntijatehtäviin tutkijoina, kemisteinä, suunnittelijoina, johtajina, tuote- ja kehityspäällikköinä, laboratoriopäällikköinä tai tuotekehitysinsinööreinä vaikkapa lääke-, metsä- tai kemianteollisuudessa, kuntien ja valtion tehtävissä, tutkimuslaitoksissa ja yliopistoissa.

Itä-Suomen yliopiston kemian laitoksella tehdään kansainvälisesti korkeatasoista tutkimusta lukuisilla kemian eri osa-alueilla (materiaalikemia, molekyylimallitus, organometallisynteesi, bioöljyjen analytiikka ja proteiinien rakennetutkimus). Tuorein tutkimustieto välittyy koulutukseen ja motivoi opiskelijoita.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Joensuu
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Itä-Suomen yliopisto
Yliopistonranta 1
70211 Kuopio

Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopisto on Suomen monialaisimpia tiedeyliopistoja. Tarjoamme tutkinto-opetusta lähes sadassa pääaineessa ja monilla aloilla täysin vapaan sivuaineoikeuden. Uusimpaan tutkimukseen perustuva opetus, laaja koulutustarjonta ja joustavat opiskelumahdollisuudet tekevät yliopistostamme halutun opiskelupaikan. Meiltä valmistuneilla opiskelijoilla on hyvät valmiudet toimia muuttuvassa työelämässä ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Itä-Suomen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu