AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Engineering | Automation and Robotics |englanninkielinen päivätoteutus

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, paikassa Jyväskylä
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Lähiopetus

Bachelor of Engineering | Automation and Robotics |englanninkielinen päivätoteutus

Automaation ja robotiikan osaajille on kysyntää. Opiskele insinööriksi englanninkielisessä tutkinto-ohjelmassa!

Englanninkielisessä Automation and Robotics -tutkinto-ohjelmassa saat vahvan automaatio- ja sähkötekniikan perusosaamisen sekä hyvät valmiudet itsesi jatkuvaan ammatilliseen kehittämiseen.

Automation and Robotics -koulutuksen suoritettuasi pystyt suunnittelemaan tuotantolinjojen ja yritysten tuotteiden sisältämää automaatiota, robotiikkaa, mittauksia, ohjauksia, säätöjä ja käyttöliittymiä. Tunnet automaatiototeutusten eri tasot teollisuuslaitoksessa sekä teollisuuden keskeiset osaprosessit. Osaat myös suunnitella ja toteuttaa ohjausjärjestelmiä ja pystyt arvioimaan eri vaihtoehtoja ohjaus- ja säätöratkaisuiksi. Lisäksi sinulla on osaamista ohjelmoitavista logiikoista, kenttäväylistä, tehdasverkoista, hajautetuista digitaalisista automaatiojärjestelmistä, toiminnallisesta turvallisuudesta, PC-pohjaisista järjestelmistä ja käyttöliittymistä.

Valmistuttuasi kykenet luomaan robotiikan ja konenäön avulla ratkaisuja tuotannon automatisoimiseen ja tehostamiseen. Hallitset niin ikään keskeiset suunnittelutyökalut, joita käyttäen pystyt suunnittelemaan sovelluksia ohjauskohteisiin. Tunnet kenttälaite-, automaatio- sekä instrumenttisähkösuunnittelun standardien mukaiset periaatteet ja käytänteet. Opit myös perusteet toiminnallisesta turvallisuudesta, minkä avulla osaat arvioida suunniteltujen ratkaisuiden riskejä. Osaat myös käyttää ja ohjelmoida laboratorioissa olevia laitteistoja, jotka ovat vastaavia kuin teollisuudessa käytettävät.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • englanti
  • Hakuaika: Joint application January

Hakeminen

You can apply through joint application at www.studyinfo.fi.

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Rajakatu 35
40200 Jyväskylä

Jyväskylän ammattikorkeakoulu

Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Jamk, on kansainvälisesti tunnustettu oppimisen uudistaja ja kilpailukyvyn kehittäjä. Jamk tekee aktiivista yhteistyötä työelämän kanssa ja toimii laajassa kansainvälisessä verkostossa - niin järjestöjen, korkeakoulujen, kuin yritystenkin kanssa. Opiskelijoita Jamkissa on 8 500 ja henkilöstöä noin 700. Tarjoamme korkeakoulututkintoon...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu