Sivuston käyttötapa: Mobiili

Fysiikan maisteriohjelma

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Itsenäiset maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Fysiikan maisteriohjelma

Maisterivaiheessa opintojesi sisältö riippuu kiinnostuksesi kohteesta. Vaihtoehtoja ovat ydin- ja hiukkasfysiikka, kosmologia, nanotieteet, materiaalifysiikka, teollisuusfysiikka sekä mittaus- ja laitetekniikka. Voit lähestyä tutkimusalaa joko kokeellisin, teoreettisin tai laskennallisin fysiikan tutkimusmenetelmin. Teoreettisessa lähestymisessä opintosuuntasi on teoreettinen fysiikka, muussa tapauksessa joko fysiikka tai soveltava fysiikka. Lopputyönä tehdään tieteellinen tutkimus, pro gradu -tutkielma, joko jossakin laitoksen tutkimusryhmässä tai yliopiston ulkopuolella esimerkiksi teollisuudessa tai yrityksessä.

Kun olet suorittanut maisterin tutkinnon, sinulla on laajat yleistiedot fysiikasta ja hallitset syvällisesti oman erikoistumisalasi tiedot ja menetelmät sekä tunnet sen ajankohtaiset tutkimuskysymykset. Kykenet käyttämään tietojasi ja taitojasi luovasti ja itsenäisesti vaativaan tieteelliseen tutkimukseen tai fysiikan soveltajana yhteiskunnan ja tuotantoelämän eri tehtävissä. Ajattelet kriittisesti ja analyyttisesti, ja osaat muotoilla tutkimusongelmia ja ratkaista niitä ammattimaisesti eri tutkimusmenetelmiä käyttäen. Osaat myös organisoida ja johtaa työskentelyä, ja kykenet itsenäiseen ja vastuulliseen toimintaan ja päätöksentekoon.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fysiikan maisteriohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Fysiikan maisteriohjelmaan valitaan 5 uutta opiskelijaa suorittamaan filosofian maisterin tutkintoa.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysiikan maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Arvioinnit
Fysiikan maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Opiskelijat kertovat

Tälläistä on opiskella Jyväskylän yliopistossa

Jyväskylän yliopiston opiskelijat kertovat arvostavansa monipuolisia opiskelumahdollisuuksia, opintojen oheessa opittavia työelämäntaitoja, aktiviista ainejärjestötoimintaa ja yliopiston hyvää henkeä. 

Lue tarkemmin yliopistolaisten kokemuksia ja ajatuksia.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Fysiikan maisteriohjelma täytä seuraavat tiedot: