Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kielitietoisuutta ja monikielisyyttä tukeva opettajankoulutus

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kandi- ja maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Kielitietoisuutta ja monikielisyyttä tukeva opettajankoulutus

Koulut tarvitsevat tulevaisuudessa yhä enemmän kielitietoisia, monikielisyyteen ja monikulttuurisuuteen perehtyneitä opettajia sekä asiantuntijoita suunnittelu- ja koordinointitehtäviin. KiMo eli Kielitietoisuutta ja monikielisyyttä tukeva opettajankoulutus, kandidaatti- ja maisteriohjelmatarjoaa kielistä ja kulttuureista kiinnostuneille mahdollisuuden hankkia valmiuksia toimia moniammatillisissa ryhmissä, joissa tuetaan monikielisyyttä ja -kulttuurisuutta koulutuksen eri asteilla. Opinnot koostuvat kieliaineen (ruotsi, englanti, saksa, ranska tai venäjä) perus- aine- ja syventävistä opinnoista, opettajan pedagogisista opinnoista, POM-opinnoista sekä monikielisyyttä ja kielitietoisuutta laajasti käsittelevistä varsinaisista KiMo-opinnoista.

Jyväskylän yliopistossa kielten opinnoissa painopiste on nykykielessä ja sen käytössä. Opintojen myötä perehdyt kielitieteeseen ja erityisesti kielen oppimisen ja opettamisen tutkimukseen. Saat kattavat tiedot ja taidot kielen rakenteista ja käytöstä erilaisissa tilanteissa ja kielen merkityksestä yhteiskunnassa ja kulttuurissa.

Tässä koulutuksessa opiskelija saa kelpoisuuden sekä luokan- että aineenopettajan tehtäviin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kielitietoisuutta ja monikielisyyttä tukeva opettajankoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen valitaan yhteensä 10 kieliaineista kiinnostunutta hakijaa.

Tutkinto / todistus

Humanististen tieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kielitietoisuutta ja monikielisyyttä tukeva opettajankoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Arvioinnit
Kielitietoisuutta ja monikielisyyttä tukeva opettajankoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Opiskelijat kertovat

Tälläistä on opiskella Jyväskylän yliopistossa

Jyväskylän yliopiston opiskelijat kertovat arvostavansa monipuolisia opiskelumahdollisuuksia, opintojen oheessa opittavia työelämäntaitoja, aktiviista ainejärjestötoimintaa ja yliopiston hyvää henkeä. 

Lue tarkemmin yliopistolaisten kokemuksia ja ajatuksia.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kielitietoisuutta ja monikielisyyttä tukeva opettajankoulutus täytä seuraavat tiedot: