Kandi- ja maisteriohjelmat

Tietojenkäsittelytiede

Jyväskylän yliopisto, paikassa Jyväskylä
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3+2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus

Tietojenkäsittelytiede

Tietojenkäsittelytieteen opiskelulla Jyväskylässä voit toteuttaa omat unelmasi ja löytää oman paikkasi teknologian huipulla. Olipa intohimosi ohjelmistokehitys, tietoverkot, koulutusteknologia, datatiede, tekoäly tai teknologian johtaminen globaalissa mittakaavassa, tarjoamme sinulle tietä eteenpäin. Tule mukaan luomaan tulevaisuuden mahdollisuuksia ja vaikuttamaan maailmaan omilla ainutlaatuisilla taidoillasi. Haaveilit sitten akateemisesta urasta tai yritysmaailmasta, ovemme ovat avoinna Jyväskylän yliopistossa.

Tietojenkäsittelytieteen opinnot antavat sinulle vahvan pohjan teknologiselle luovuudelle ja käytännön taitojen hallinnalle. Voit taidoillasi luoda ohjelmistoja ja suunnitella ratkaisuja, jotka kehittävät digitaalisten palvelujen ja laitteiden maailmaa. Opiskelun myötä rakennat kestävää osaamista, joka on elintärkeää tällä nopeasti muuttuvalla alalla, vaikuttaen kaikkialla yhteiskunnassa.  

Jyväskylän yliopistossa pystyt valitsemaan oman erikoistumisalasi lukuisista laadukkaista osaamisprofiileistamme. Opintojesi alussa tutustut tietojenkäsittelyn perusteisiin, opit ohjelmistokehityksen ja sovellusohjelmoinnin taidot. Opetus on tiedeperustaista, joka auttaa sinua omaksumaan oman alasi korkeaa asiantuntijuutta.

Kanditutkinnossasi voit syventyä ohjelmointiin ja ohjelmistoihin, datatieteeseen, laskennalliseen tieteeseen tai koulutusteknologiaan. Tutkinto tarjoaa mahdollisuudet sisällyttää laajasti sivuaineita yliopiston monipuolisesta tarjonnasta tai halutessasi voit keskittyä suurissa määrin tietojenkäsittelytieteeseen. Tutkintoon kuuluu viestintä- ja kieliopintoja sekä monipuolisesti muiden aineiden opintoja.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Jyväskylä
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan korkeakoulujen yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Luonnontieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri

Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu