Itsenäiset maisteriohjelmat

Tietotekniikan maisteriohjelma (Kokkolan yliopistokeskus Chydenius)

Jyväskylän yliopisto, paikassa Kokkola
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
2 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Monimuotototeutus

Tietotekniikan maisteriohjelma (Kokkolan yliopistokeskus Chydenius)

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa voit opiskella tietotekniikan maisteriohjelman työn ohella monimuoto-opiskeluna täysin etäopintoina, vaikka kotipaikkakunnallasi. Me tarjoamme sinulle joustavia mahdollisuuksia opetukseen osallistumiseen ja kurssien suorittamiseen koulutusteknologioita hyödyntämällä. Maisterikoulutuksemme mukautuukin opiskelijan omiin aikatauluihin joustavasti niin opetuksen kuin ohjauksen puolella.

Opintojen rakenne

Tutkintoon (120 op) sisältyy tietotekniikan syventäviä opintoja ja muita opintoja. Syventäviin opintoihin kuuluvat mm. projektiopinnot, menetelmäopinnot (sis. pro gradu -tutkielman) ja Sensoriverkot-modulin kursseja. Syventävien opintojen laajuus on 85 op. Muut opinnot (35 op) voivat sisältää valinnaisia opintoja ja/tai opiskelijalle osoitettuja muita tutkinnon alaa tukevia opintoja.

Kun olet suorittanut tutkinnon tietotekniikassa, voit sijoittua työelämässä erilaisiin suunnittelu-, asiantuntija- ja tutkimustehtäviin joko yksityiselle tai julkiselle sektorille. Työ voi liittyä esimerkiksi tutkimukseen, tuotekehitykseen, teolliseen tuotantoon tai vaativiin asiantuntija- ja johtamistehtäviin yhteiskunnan eri osa-alueilla. Työllistyminen on mahdollista hyvin monen eri alan organisaatioihin ja yrityksiin sensoriverkkojen monipuolisen sovellettavuuden ansiosta.

Valmistuvat opiskelijat, joilla on myös pedagogiset opinnot suoritettuna, voivat työllistyä myös esimerkiksi oppilaitosten tietotekniikan opettajiksi tai yritysten koulutus- ja koulutuksen suunnittelutehtäviin

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Monimuotototeutus
  • Kokkola
  • Viimeinen hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Tietotekniikan maisteriohjelmaan (Kokkolan yliopistokeskus Chydenius) valitaan 10 uutta opiskelijaa.

Tutkinto / todistus

Filosofian maisteri

Jyväskylän yliopisto
Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...

Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu