AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Bachelor of Engineering | Information Technology | full-time studies

Oulun ammattikorkeakoulu, paikassa Oulu
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opiskelukieli
englanti
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Joint application January
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Bachelor of Engineering | Information Technology | full-time studies

näpppäimet ja sormet

Opiskele tietotekniikan insinööriksi englanniksi. Valmistuttuasi voit työskennellä monipuolisissa ja kansainvälisissä työtehtävissä niin Suomessa kuin ulkomailla. Web-ohjelmoijan työtehtäviin pääset tutustumaan opiskeluaikana projektimuotoisissa opinnoissa. Tervetuloa opiskelemaan tietotekniikan insinööriksi Oulun ammattikorkeakouluun! 

Opintojen sisältö

Neljän vuoden aikana opiskelet www-pohjaisten ohjelmistojen kehittämistä, ohjelmistoprosessien hallintaa, data-analyysia, testausta ja tuotekehitystä. Kohteenasi voivat olla esimerkiksi verkkokaupat, nettisivustot ja mobiilit käyttöliittymät. Myöhemmin opiskelet kehittyneempiä web-sovelluksia ja nykyaikaisia pilvipalveluteknologioita. Opiskelet myös liiketoimintamalleja sekä IoT-ratkaisuja ja pelien kehittämistä.

Opintokokonaisuuksissa opiskelet teknisen osaamisen lisäksi matematiikkaa ja fysiikkaa, viestintää ja vieraita kieliä sekä yritystalouden perusteiden tietoja ja taitoja. Opit dokumentoimaan työsi ja toimimaan erilaisissa työelämän viestintätilanteissa. Saat opinnoissasi hyvät taidot web-ohjelmoinnissa, projektityöskentelyssä ja tietokantojen käytössä. Valinnaisissa opinnoissa voit perehtyä halutessasi robotiikkaan ja tekoälyyn.

Suuri osa opinnoista tehdään ryhmissä, mutta opiskelu ammattikorkeakoulussa vaatii sinulta myös omatoimista opiskelua ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Meillä on mahdollisuus joustaviin opintoihin, ja parhaimmillaan opiskelija voi valmistua nopeamminkin kuin neljässä vuodessa.

Tuotekehitys, projektityöskentely ja yritysyhteistyö tietotekniikan insinöörin koulutuksessa

Oamkin tietotekniikan koulutuksen vahvuus on harjaantuminen projektityöskentelyyn ja tuotekehitykseen. Pääsääntöisesti joka toisella periodilla opiskelet ammattialan aineita ja joka toisella vuorossa on käytännönläheinen tuotekehitysprojekti, jossa sovelletaan opittua ja opiskellaan samalla uutta. Heti ensimmäisen kevään projektissa tulevat tutuiksi esimerkiksi ohjelmistokehityksen perusperiaatteet, projektinhallinta, versionhallinta ja erilaiset www-pohjaiset ohjelmointikielet, kuten JavaScript-ohjelmointi.

Kolmannen vuoden keväällä pääset mukaan alueen yritysten tai hankkeiden tuotekehitysprojekteihin, joiden aiheet hankimme koulun puolesta. Yritysprojekteissa opiskelet suunnittelemalla tai kehittämällä ohjelmistoja tai sovelluksia. Voit myös tehdä selvityksiä yrityksen tarpeisiin. Moni opiskelija jatkaa yritysprojektista suoraan opinnäytetyöhön kirjoittamiseen ja työllistyy myöhemmin samaan yritykseen.

Informaatioteknologian osastolla tehdään laajasti hankkeita, joissa on tarjolla myös opiskelijoille harjoitustöitä, harjoittelua ja opinnäytetyöaiheita. Päivän sanoja ja nousevia trendejä ovat muun muassa tekoäly, esineiden internet eli IoT, robotit ja pilvipalvelut.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Bachelor of Engineering | Information Technology | full-time studies, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Oulu
  • englanti
  • Viimeinen hakuaika: Joint application January

Hakeminen

Koulutukseen haetaan englanninkielisten korkeakoulujen yhteishaussa tammikuussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Bachelor of Engineering, Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Bachelor of Engineering | Information Technology | full-time studies? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Oulun ammattikorkeakoulu
Yliopistokatu 9
90250 Oulu

Luota itseesi ja löydä unelmiesi opiskelupaikka

Oulun Ammattikorkeakoulussa voit opiskella AMK- tai YAMK-tutkinnon yhteisöllisessä korkeakoulussa. Oamkissa et jää yksin, vaan autamme sinua rakentamaan opintojesi avulla unelmiesi uran. Oulun ammattikorkeakoulu järjestää ammattikorkeakoulu- ja Master-tutkintoon (ylempi ammattikorkeakoulututkinto) johtavaa opetusta, ammatillista opettajankoulutusta sekä erilaista täydentävää koulutusta esimerkiksi avoimessa ammattikorkeakoulussa....

Lue lisää oppilaitoksesta Oulun ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu