Varhaiskasvatuksen opettaja

Jyväskylän yliopisto
Yhteenveto
3 + 2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Jyväskylä
Kandi- ja maisteriohjelmat

Video

Kolme ihmistä nauraa

Varhaiskasvatuksen opettaja

Varhaiskasvatuksen kandidaattiohjelmassa tavoitteena on, että opiskelija omaksuu varhaiskasvatustieteen filosofiset, psykologiset ja sosiologiset perusteet sekä hallitsee pienten lasten kehityksen ja keskeiset oppimisteoriat. Hän ymmärtää lapsuuden yhteiskunnalliset ja kulttuurisesti moninaiset lähtökohdat sekä varhaiskasvatuksen pedagogiikan keskeiset sisällöt. Opiskelijalla on työorganisaatioihin, pedagogiseen johtajuuteen ja moniammatillisuuteen liittyvää osaamista. Opiskelija hallitsee kasvatukseen ja opetukseen liittyvän käsitteistön sekä tuntee keskeiset varhaiskasvatustieteen tutkimustraditiot ja tiedonhankintamenetelmät.

Maisterikoulutuksen tavoitteena on antaa teoreettinen ja käytännöllinen osaaminen toimia asiantuntijana varhaiskasvatusalan tutkimus-, arviointi- ja kehittämistehtävissä sekä tukea varhaiskasvatustieteellisen asiantuntijaidentiteetin rakentumista. Koulutus antaa valmiudet toimia päiväkodin johtajana sekä asiantuntijana alan opetus- ja koulutustehtävissä. Koulutus antaa myös valmiudet tieteelliseen jatkokoulutukseen.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Varhaiskasvatuksen opettaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Tutkinto / todistus

Kasvatustieteen kandidaatti, Kasvatustieteen maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Varhaiskasvatuksen opettaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto

Jyväskylän yliopisto on Suomen suurimpia ja monialaisimpia tiedeyliopistoja, jonka avoin ja avarakatseinen yhteisö etsii ja löytää vastauksia tämän päivän ja huomisen kysymyksiin. Meillä voit opiskella yli sataa oppiainetta ja yhdistellä lukuisista vapaavalintaisista opinnoista poikkitieteellisen ja juuri itsesi näköisen yhdistelmän. Olemme...


Lue lisää oppilaitoksesta Jyväskylän yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Jyväskylän yliopisto

Seminaarinkatu 15
40014 Jyväskylä

Arvioinnit
Varhaiskasvatuksen opettaja ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Opiskelijat kertovat

Tälläistä on opiskella Jyväskylän yliopistossa

Jyväskylän yliopiston opiskelijat kertovat arvostavansa monipuolisia opiskelumahdollisuuksia, opintojen oheessa opittavia työelämäntaitoja, aktiviista ainejärjestötoimintaa ja yliopiston hyvää henkeä. 

Lue tarkemmin yliopistolaisten kokemuksia ja ajatuksia.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Varhaiskasvatuksen opettaja täytä seuraavat tiedot: