Kansanopistot

Kasvatustiede ja erityispedagogiikka

Etelä-Pohjanmaan Opisto, paikassa Ilmajoki
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 31.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 vuosi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 31.8.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Kasvatustiede ja erityispedagogiikka

Kasvatustieteen opintolinja

Kasvatustieteen ja erityispedagogiikan opintolinjalla syvennät tietojasi kasvatusalasta, saat tukea ammatilliseen suuntautumiseesi, kehität vuorovaikutustaitojasi ja opit itsenäiseen työskentelyyn yliopistotasoista opiskelua vastaavalla tavalla.

Linjalla opiskellaan kattavasti eri ikäisten lasten, nuorten ja aikuisten oppimiseen ja opettamiseen liittyviä sisältöjä. Opintoihin sisältyy valintasi mukaan joko kasvatustieteen tai erityispedagogiikan perusopinnot sekä muita avoimen yliopiston opintoja ja opiston kursseja. Kasvatustieteen perusopinnot jo suorittaneet voivat opiskella kasvatustieteen aineopintoja. Lisäksi valmentaudut yliopiston pääsykokeisiin monipuolisten aineisto- ja haastatteluharjoitusten avulla. Yhteistyössä Ilmajoen päiväkotien kanssa saat halutessasi arvokasta työkokemusta varhaiskasvatuksen alalta, ja myös luokan- ja aineenopettajan sijaisuudet ovat mahdollisia.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kasvatustiede ja erityispedagogiikka, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

14 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Ilmajoki
  • Viimeinen hakuaika: 31.8.2024

Hakeminen

Hakijalla tulee olla suoritettuna peruskoulut, lukio tai muu vastaava koulutus. Haku koulutukseen tapahtuu oppilaitoksen nettisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Hakuaika 20.2. –31.7.2024. Lisähaku vapaille opiskelupaikoille 1.8.2024 alkaen.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Koulutus on maksullista. Lisätietoa hinnasta saat oppilaitokselta. Opintolinjalla opiskelu on päätoimista opiskelua ja oikeuttaa opintotukeen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kasvatustiede ja erityispedagogiikka? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Etelä-Pohjanmaan Opisto
Opistontie 111
60800 Ilmajoki

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opiston opintolinjoilta voit hakea vauhtia yliopisto- tai AMK-opintoihin, tutustua itseäsi kiinnostavaan alaan ja kehittää samalla opiskelutaitojasi. Voit aloittaa korkeakouluopinnot heti lukion jälkeen ilman pääsykokeita ja sisällyttää opistolla suorittamiasi tutkinnon osia myöhemmin korkeakoulututkintoon. Opiskelun kautta saat edellytyksiä pääsykokeisiin, jatko-opintoihin ja...

Lue lisää oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu