Sivuston käyttötapa: Mobiili

Opiskelupaikka hakusessa? Tsekkaa kesän lisähaku ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 📚🍂

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistolta vauhtia jatko-opintoihin! Etelä-Pohjanmaan Opiston opintolinjoilta voit hakea vauhtia yliopisto- tai AMK-opintoihin ja kehittää samalla opiskelutaitojasi. Voit aloittaa korkeakouluopinnot heti lukion jälkeen ilman pääsykokeita ja sisällyttää opistolla suorittamiasi tutkinnon osia myöhemmin korkeakoulututkintoon. Opiskelun kautta saat edellytyksiä pääsykokeisiin, jatko-opintoihin ja työelämään. Samalla saat tsemppausta opiskeluryhmältäsi ja koko opiston väeltä.

Etelä-Pohjanmaan Opisto on yksi Suomen suurimpia ja vanhimpia kansanopistoja. Ilmajoella sijaitseva opisto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton. Lukuvuoden mittaisten opintolinjojen lisäksi opisto järjestää ammatillista perus- ja lisäkoulutusta, avoimen yliopiston opetusta yhteistyössä yliopistojen kanssa, lyhytkurssitoimintaa ja erilaisia koulutustilaisuuksia.

Opiskelupaikka Etelä-Pohjanmaan Opistossa ei muuta asemaasi korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiössä. Etelä-Pohjanmaan Opistossa voit siis turvallisesti kokeilla omaa alaasi menettämättä ensimmäistä kertaa korkeakouluun hakevan etua. Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa Kelan opintotukeen. Etelä-Pohjanmaan Opisto on toisen asteen oppilaitos, joten korkeakouluopintojen opintotukikuukaudet säilyvät. EPO:ssa suorittamasi opinnot nopeuttavat valmistumistasi.

Hyödynnä laaja opintotarjonta ja vietä itsesi näköinen kansanopistovuosi!

Monipuolista opiskelua

  • Lukuvuoden mittaiset jatko-opintoihin valmentavat opintolinjat
  • Kulttuuriopinnot
  • Pääsykoevalmennukset
  • Kasvatus- ja ohjausalan ammatillinen perus- ja lisäkoulutus
  • Kymppiluokka
  • Maahanmuuttajakoulutukset
  • Avoimen yliopiston opinnot
  • Lyhytkurssit

Haluatko lisätietoa Etelä-Pohjanmaan Opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Etelä-Pohjanmaan Opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Etelä-Pohjanmaan Opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Onko sinun tulevaisuutesi koulutusalalla? Inalle vuosi Etelä-Pohjanmaan Opiston kasvatustieteen linjalla oli enemmän kuin opiskelua ja pääsykokeisiin valmentautumista. Samalla se oli askel kohti omia unelmia ja antoi hyviä eväitä tulevaisuuteen.

   

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Etelä-Pohjanmaan Opisto somessa

Yhteystiedot

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistontie 111
60800 Ilmajoki

 Näytä puhelinnumero
www.epopisto.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 2 arviointiin

jlk
Hyvä paikka rauhoittua ja pohtia tulevaisuuttansa. Samalla voi myös oppia oikeustiedettä ja parantaa mahdollisuuksiaan läpäistä pääsykoe.
Erika Grannas
Vielä muistan lämmöllä lukuvuosi opistolla, meillä oli tosi kiva ryhmä, asiantunteva opettaja ja paljon mielenkiintoisia aineita ja projekteja. Koulutus antoi hyvät tiedot ja taidot työelämää varten, ja tunsin myös että kehityin todella paljon ihmisenä.
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,0)
Perustuu 2 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto täytä seuraavat tiedot: