Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

4,0 (2 Arvioinnit)

Etelä-Pohjanmaan Opisto

paikassa Ilmajoki (+ 1 sijaintia)
Kysy lisätietoja oppilaitoksesta 👍

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Etelä-Pohjanmaan Opiston opintolinjoilta voit hakea vauhtia yliopisto- tai AMK-opintoihin, tutustua itseäsi kiinnostavaan alaan ja kehittää samalla opiskelutaitojasi. Voit aloittaa korkeakouluopinnot heti lukion jälkeen ilman pääsykokeita ja sisällyttää opistolla suorittamiasi tutkinnon osia myöhemmin korkeakoulututkintoon. Opiskelun kautta saat edellytyksiä pääsykokeisiin, jatko-opintoihin ja työelämään. Samalla saat tsemppausta opiskeluryhmältäsi ja koko opiston väeltä!

Etelä-Pohjanmaan Opisto on yksi Suomen suurimpia ja vanhimpia kansanopistoja. Ilmajoella sijaitseva opisto on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton.

Lukuvuoden mittaisten opintolinjojen lisäksi järjestämme perusopetusta, ammatillista koulutusta, avoimia korkeakouluopintoja yhteistyössä yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kanssa, maahanmuuttajakoulutusta, lyhytkursseja ja valmennuksia sekä erilaisia koulutustilaisuuksia.

Opiskelupaikka Etelä-Pohjanmaan Opistossa ei muuta asemaasi korkeakouluhaun ensikertalaiskiintiössä. Etelä-Pohjanmaan Opistossa voit siis turvallisesti kokeilla omaa alaasi menettämättä ensimmäistä kertaa korkeakouluun hakevan etua. Opiskelu on päätoimista ja oikeuttaa Kelan opintotukeen. Etelä-Pohjanmaan Opisto on toisen asteen oppilaitos, joten myös korkeakouluopintojen opintotukikuukaudet säilyvät. Halutessasi voit asua kampuksellamme lähes maksutta opintojesi ajan!

Tutustu koulutustarjontaamme ja hae mukaan!


Monipuolista opiskelua

  • Jatko-opintoihin valmentavat opintolinjat
  • Avoin yliopisto- ja AMK-opetus
  • Kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto (lastenohjaaja, nuoriso- ja yhteisöohjaaja)
  • Opistovuosi oppivelvollisille
  • TUVA-koulutus
  • Maahanmuuttajakoulutukset
  • Lyhytkurssit ja pääsykoevalmennukset

Haluatko lisätietoa Etelä-Pohjanmaan Opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Etelä-Pohjanmaan Opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Etelä-Pohjanmaan Opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Etelä-Pohjanmaan Opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Etelä-Pohjanmaan Opisto somessa

Yhteystiedot

Etelä-Pohjanmaan Opisto

Opistontie 111
60800 Ilmajoki

Puh: 06-4256 000
www.epopisto.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4

Perustuu 2 arviointiin
Kirjoita arviointi
4/5
jlk
13 heinä 2014

Hyvä paikka rauhoittua ja pohtia tulevaisuuttansa. Samalla voi myös oppia oikeustiedettä ja parantaa mahdollisuuksiaan läpäistä pääsykoe.

4/5
Erika Grannas
15 joulu 2010

Vielä muistan lämmöllä lukuvuosi opistolla, meillä oli tosi kiva ryhmä, asiantunteva opettaja ja paljon mielenkiintoisia aineita ja projekteja. Koulutus antoi hyvät tiedot ja ta...

Näytä kokonaan
Sponsoroitu