Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kesällä haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! 💻✨

Kestävyyskasvatuksen kandidaatti- ja maisteriohjelma

Lapin yliopisto
Yhteenveto
3 + 2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Rovaniemi
Kandi- ja maisteriohjelmat
Näkötornissa oleva poika katselee metsää aurinkoisena päivänä

Kestävyyskasvatuksen kandidaatti- ja maisteriohjelma

Kestävyyskasvatuksen kandidaatti- ja maisteriohjelmassa koulutetaan kasvatuksen asiantuntijoita, jotka ymmärtävät kestävän tulevaisuuden rakentamisessa tarvittavien keskeisten tietojen ja taitojen merkityksen. Ohjelma pohjautuu kestävyyskysymysten kriittiseen reflektointiin ja kestävyysajattelua kehittäviin opintojaksoihin, joissa opiskellaan yhteisöllisesti ja luovasti sekä tulevaisuusorientoituneesti monenlaisissa oppimisympäristöissä.

Koulutus antaa valmiuksia seikkailukasvatuksen ja koulun ulkopuolisten oppimisympäristöjen, kuten tiedekeskusten ja museoiden hyödyntämiseen perusopetuksessa. Koulutuksen jälkeen opiskelijat osaavat toimia eettisesti ja rakentavasti muuttuvissa kasvu- ja toimintaympäristöissä. Kestävyys- ja luontokasvatuksen koulutuksen suorittaneet asiantuntijat osaavat suunnitella monipuolisia oppimisympäristöjä, toteuttaa mielekkäitä oppimiskokonaisuuksia ja tukea oppiainerajat ylittävää laaja-alaista osaamista.

Uramahdollisuuksia

Kestävyyskasvatuksen kandidaatti- ja maisteriohjelman suorittaneet asiantuntijat osaavat hyödyntää oppimista kestävyyskysymysten ratkomisessa erilaisissa toimintaympäristöissä esimerkiksi koulutussektorilla, kunnallisissa tehtävissä ja yritys- ja järjestötoiminnassa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kestävyyskasvatuksen kandidaatti- ja maisteriohjelma, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Opintopolusta löydät myös tarkemmat valintaperusteet.

Tutkinto / todistus

  • Kasvatustieteen kandidaatti
  • Kasvatustieteen maisteri

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kestävyyskasvatuksen kandidaatti- ja maisteriohjelma? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lapin yliopisto

Lapin yliopisto – kansainvälinen tiede- ja taideyliopisto

Lapin yliopisto on Euroopan unionin pohjoisin tiede- ja taideyliopisto. Arktinen yliopisto kouluttaa tieteen ja taiteen osaajia aivan Napapiirin tuntumassa modernilla kampusalueella. Kaikki tiedekunnat sijaitsevat samalla kampuksella. Kestävä kehitys ja ympäristövastuu ovat Lapin yliopistolle tärkeitä: yliopisto on mukana WWF:n Green Office...


Lue lisää oppilaitoksesta Lapin yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lapin yliopisto

Yliopistonkatu 8
96300 Rovaniemi

 Näytä puhelinnumero
www.ulapland.fi

Arvioinnit
Kestävyyskasvatuksen kandidaatti- ja maisteriohjelma ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kestävyyskasvatuksen kandidaatti- ja maisteriohjelma täytä seuraavat tiedot: