Sivuston käyttötapa: Mobiili

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Kajaanin ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
4 vuotta
suomi
Opintotukikelpoinen
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Päiväopinnot
Kajaani
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus, Kajaanin ammattikorkeakoulu

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinöörikoulutuksen keskeisimpiä aihealueita ovat rakennustuotanto, korjausrakentaminen sekä kiinteistöjen kunnossapidon pitkän tähtäimen suunnittelu.

Opiskelija perehtyy myös kiinteistöautomaatioon sekä talous-, oikeus- ja yrittäjyysopintoihin. Tuotantotekniikan suuntautumisvaihtoehto antaa eväät rakennustyömaiden työnjohtotehtäviin. Rakennus- ja kiinteistöala tarjoaa runsaasti haasteita tekniikasta ja taloudesta kiinnostuneille, mutta se on myös mielenkiintoinen ja vaihteleva palveluala. Kiinteistönpidon ammattilaiset ovat jatkuvasti tekemisissä ihmisten ja heidän viihtyvyyteensä vaikuttavien asioiden kanssa.  

Opetussuunnitelmaa laadittaessa on tehty laajaa yhteistyötä rakennus- ja kiinteistöalan yritysten ja organisaatioiden kanssa. Kiinteistöjen ylläpidon kannalta keskeisten asioiden kartoittamiseksi tutkittiin noin 400 kiinteistöalan johtotehtävissä toimivan henkilön työnkuvaa, heidän tärkeimpinä pitämiään koulutustarpeita sekä heidän näkemyksiään alan kehittymisestä tulevaisuudessa.

Suuntautumisvaihtoehdot rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuksessa

Koulutus antaa kaikille opiskelijoille yhtäläiset laajat rakennustuotannon sekä kiinteistönpidon johto-, suunnittelu- ja kehitystehtäviin liittyvät perustaidot. Suuntaavissa opinnoissa on mahdollisuus syventyä kaikille yhteisten opintojen lisäksi joko:

  • Tuotantotekniikkaan (tuotannon suunnittelu, työmaatekniikka, rakennustyömaan hankinnat ja logistiikka, rakentamisen mittaustekniikka) 
  • Isännöintiin (asunto-osakeyhtiön laskentatoimi, kiinteistöyhteisön talous ja hallinto, rakennusautomaatio) 
  • Puurakentamiseen (puu raaka-aineena ja rakennusmateriaalina, puun teollinen käsittely).

Tietotekniikka on oleellinen osa opiskelua. Opintoihin kuuluu 60 opintopistettä käytännön harjoittelua, josta puolet suoritetaan ohjattuina projektitöinä. Toinen puoli harjoittelusta suoritetaan 5 kuukauden jaksona alan yrityksissä.

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööri työelämässä

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutuksesta valmistunut insinööri (AMK) voi toimia joko itsenäisenä yrittäjänä tai toisen palveluksessa kiinteistöjen kunnossapitoon, kiinteistönhoitoon, rakentamiseen ja rakennuttamiseen liittyvissä johto-, suunnittelu- tai kehitystehtävissä. Työnimikkeitä ovat muun muassa kiinteistöpäällikkö, isännöitsijä, rakennuttajainsinööri, vastaava työnjohtaja ja työmaainsinööri.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan yhteishaussa osoitteessa www.opintopolku.fi

Tutkinto / todistus

Insinööri (AMK)

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Kajaanin ammattikorkeakoulu | KAMK

Kajaanin viihtyisä ja dynaaminen AMK tarjoaa opiskelijoille korkeatasoisen ja ihmisläheisen oppimisympäristön. Ammattikorkeakoulun monipuolinen opetus, hyvät yhteydet yritysmaailmaan sekä erilaiset käytännönläheiset projektit takaavat opiskelijoille erinomaiset valmiudet tulevien työelämän haasteiden kohtaamiseen! Opiskelu Kajaanin ammattikorkeakoulussa on itsenäistä, mutta opiskelijan tukena on koko ammattikorkeakoulun...


Lue lisää oppilaitoksesta Kajaanin ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kajaanin ammattikorkeakoulu

Ketunpolku 3 (PL 52)
87101 Kajaani

 Näytä puhelinnumero
www.kamk.fi

Arvioinnit

Rakennus- ja yhdyskuntatekniikan koulutus | insinööri | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.