Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | käsityön ohjaustoiminta

Kankaanpään opisto
Yhteenveto
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Kankaanpää
Ammatilliset perustutkinnot

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | käsityön ohjaustoiminta

 Taideteollisuusalan perustutkinto

Artesaani, käsityön ohjaustoiminta

Artesaanit voivat toimia erilaisissa ohjaus- ja neuvontatehtävissä eri ikäisten ihmisten parissa. Artesaani innostaa muita tavoitteelliseen toimintaan käsitöiden ja askartelun parissa.

Nämä tehtävät edellyttävät sekä laaja-alaista ammattiosaamista että erittäin monipuolisia vuorovaikutus- ja organisointitaitoja, joustavuutta sekä persoonallisia toimintatapoja. Kulttuurialan ammateissa korostuu perinnetiedot ja eri kulttuurien käsityötekniikoiden ja materiaalien tuntemus.

Koulutuksen sisältö

Ammatilliset opinnot sisältävät monipuolisia kädentaitojen opintoja (punonta, kudonta, keramiikka, kankaankuviointi sekä nahka-, puu-, metalli- ja lasityöt) yhdistettynä tuotteen suunnitteluun ja valmistamiseen.

Opinnoissa painotetaan myös kulttuuri- ja asiakaslähtöistä tuotteistamista.

Voit suorittaa tutkinnon monimuotoisesti opiskellen pääsääntöisesti Kankaanpäässä koulutussopimuksella tai opiskelemalla oppisopimuksen kautta. Molemmissa koulutusmuodoissa osaaminen osoitetaan näyttöjen kautta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | käsityön ohjaustoiminta, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hakiessasi sinulla tulee olla suoritettuna lukion oppimäärä tai ammatillinen perustutkinto.

Koulutukseen on jatkuva haku ja voit hakea oppilaitoksen omien kotisivujen kautta.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, käsityön ohjaustoiminnan osaamisala, tutkintonimike artesaani.

Kustannukset

Opetus on maksutonta, lisäksi lähipäivinä maksuton lounas (ei koske oppisopimusta). Opintojaksojen töiden materiaalikustannukset tulevat opiskelijan maksettavaksi.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | käsityön ohjaustoiminta? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto

Kankaanpään opisto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä Länsi-Suomessa. Kankaanpään opisto tarjoaa monipuolisen koulutustarjonnan kulttuurin, hallinnon sekä hyvinvointi -ja kasvatuksen alalla. Sinun on mahdollista opiskella myös avoimen yliopiston kursseja Kankaanpään opistossa. Kankaanpään opisto on oikea paikka sinulle... Joka haet tekemistä, kokemista, oppimista...


Lue lisää oppilaitoksesta Kankaanpään opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Kankaanpään opisto

Opistonkatu 5
38700 Kankaanpää

 Näytä puhelinnumero
www.kankaanpaanopisto.fi

Arvioinnit

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | käsityön ohjaustoiminta ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.