Sivuston käyttötapa: Mobiili

Arvioinnit Karstulan Evankelinen Opisto:sta

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 10 arviointiin

Terhi Tarvainen
Tärkeä koulutus ja paljon sain uutta tietoa. Työllistyminen on parantunut huomattavasti koulutuksen ansiosta.
Niina
kolulutus oli monipuolinen, ei pelkkää kuivaa teoriaa, vaan monimuotoista ja mukaansatempaavaa.
Niina
Hienolla paikalla sijaitseva paikka missä opettajat auttavat ja on yhdessä tekemisen meininki. Pieni mukava yhteisö, mihin oli helppo sujahtaa mukaan. Henkilökunta on osaavaa ja helposti lähestyttäviä, auttamishaluisia.
Sari Kinnunen
Lähiopetuksessa oli mielenkiintoisia tehtäviä ja opettajat päteviä. Erityiskiitos Sirkka Hokkaselle joka toimi vastuuopettajanani.
Sari Kinnunen
Mukavat opettajat, erityiskiitos vastuuopettajalleni Sirkka Hokkaselle.
Valentina Alexeeva
Koulutus on monipuolinen. Meillä oli : - paljon ryhmätöitä, - opiston kävivät erilaisia ammattilaisia kertomassa, - kävimme vierailemassa erilaisissa paikoissa, jotka liittyy opiskeluun, - järjestimme opisto-, sekä kylätapahtumia jne. Opiskeluvuosi opistolla oli tosi aktivista. Opiskelun aikana minä ehdin opiskella kahdessa ryhmässä...
Näytä kokonaan
Irma Piispanen
Koulutuksessa oli sopivasti teoriaa ja käytätöä. Työharjoittelua syksyllä 1 kuuukausi ja keväällä 5 viikkoa. Meitä oli pieni porukka 8 henkeä, vähän kaiken ikäisiä, mutta tulimme hyvin juttuun. Opettajat olivat innostavia ja kannustavia.
Raija Korpela
Minun koulu-aikani Opistolla , oli parasta aikaa Elämässäni.. Sain sieltä niin paljon tietoa, taitoa ja hengellistä antia elämääni.. Kaikki oli tarpeellista Elämän matkallani ! Kiitos Opistolle ja Opettajille !
Helga Sironen
Sain paljon uusia kokemuksia ja inspiraatiota mihin lähteä opiskelemaan seuraavaksi. Oli mukavaa, että opistolta lähdettiin matkalle muuallekin. Hyvin oli myös hyödynnetty lähellä olevia harrastusmahdollisuuksia.
Maarit
Suosittelen kyseistä koulutusta kaikille alasta kiinnostuneille ja sieltä jo kokemusta omaaville. Tämän opiston henkilökunta on mukavaa ja omiin opintoihinsa ja niiden suorittamiseen saa itse vaikuttaa todella paljon, kunhan vaan näyttää osaamisensa :)
Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
koulutus.fi