Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso täältä tietoa yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen kevään 2020 valintaperusteista ja valintakokeista!

International Academy

Kauhajoen opisto
Yhteenveto
1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Kauhajoki
Kansanopistot

International Academy

International Academy, Kauhajoen opisto

International Academy maahanmuuttajille

Kauhajoen opistossa järjestettävässä maahanmuuttajakoulutuksessa opiskellaan kotouttamisopintoja, joiden avulla opiskelijat ymmärtävät paremmin suhdettaan suomen kieleen ja kulttuuriin sekä omaan kotikulttuuriinsa. Opiskelijoilta ei vaadita suomen kielen osaamista kurssin alkaessa. Opintoihin kuuluu opinto-ohjausta ja kaikkien opiskelijoiden kanssa tehdään henkilökohtainen opintosuunnitelma. Kauhajoen opistolla järjestetään erilaisia tapahtumia ja iltaohjelmaa, joiden avulla eri kulttuurien välinen vuorovaikutus helpottuu.

Opintolinjan tarkoituksena on, että opiskelijat pärjäävät arkielämän tilanteissa suomen kielen taidollaan ja oppivat suomalaista kulttuuria ja toimintatapoja. Uudet ystävät ja paikallisiin tutustuminen ja sopivan jatko-opiskelupaikan löytyminen ovat opintojen yksi tärkeimmistä tavoitteista. 

In English

Now you can take part in a great opportunity to work in a good atmosphere with studies that help you to understand better your relationship with Finland, its language and culture. During the studies you learn Finnish, learn to know Finland and the Finns better, get new friends and find your own path.

The target group of studies are migrants who require a wide range of studies on how to settle down in Finland, as well as wanting to work on understand your relationship with Finland. In order to become a student you do not need to speak Finnish language.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta International Academy, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutuksen kohderyhmänä ovat maahanmuuttajat, jotka tarvitsevat monipuolisia kotouttamisopintoja sekä haluavat työstää suhdettaan Suomeen sekä kotimaahansa. Tullessaan opiskelijaksi opiskelijan ei tarvitse osata suomen kieltä. Linjalle haetaan opiskelemaan koulun kotisivulta löytyvällä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Vuoden 2020 alusta Kauhajoen opisto tarjoaa oppilailleen ilmaisen asumisen opiston asuntolassa. Maksuton majoitus sisältää asumisen kahden hengen huoneessa, lisämaksusta on myös yhden hengen huoneita saatavana rajoitetusti. Opiskeluoikeus opistossa sisältää asumisoikeuden opintojesi ajan. 

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta International Academy? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Kauhajoen opisto

Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta, ilmainen asuntola-asuminen ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen...


Lue lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto ja katso koulutustarjonta täältä

Kauhajoen opisto yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
www.keo.fi

Arvioinnit

International Academy ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: