Sivuston käyttötapa: Mobiili
Kauhajoen opisto

Monipuolinen koulutustarjonta ja mahdollisuus lukuvuosistipendiin!

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen ammattiin tai jatko-opintoihin. Myös oman itsensä kehittäminen ja luovuuden ilmaiseminen ovat tärkeässä roolissa opinnoissa. 

Kauhajoen opisto tarjoaa runsaasti vapaa-ajan toimintaa. Opistossa on vapaa ja kannustava ilmapiiri ja kursseille voi osallistua iästä riippumatta. Opiskelu Kauhajoen opistossa antaa hyvät lähtökohdat jatko-opintoihin sekä oman tietämyksen laajentamiseen. 

Kiinnostaisiko lukuvuosistipendi?

Kauhajoen opisto jakaa vuoden 2020 alusta lähtien koko lukukauden tai lukuvuoden kattavan opintostipendin muutamalle opiskelijalle vuosittain. Stipendin tarkoituksena on motivoida opiskelijoita hakeutumaan mieleiselleen alalle. Tutustu Kauhajoen opiston opintolinjoihin, tee päätös ja hae koko lukukauden tai -vuoden kattavaa opintostipendiä vapaamuotoisesti perustellen opintostipendin tarpeesi - ja kuka tietää, ehkä juuri sinä olet stipendin saajien joukossa.

Opiston myöntämä stipendi ei ole laina, eikä velvoita hakijaa esittämään opintosuorituksia. 

Haluatko lisätietoa Kauhajoen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kauhajoen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kauhajoen opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Opiskelijakokemuksia

Juuson opiskelijatarina

Juuso kertoo opiskelijatarinassaan, kuinka aloitti Kauhajoen opistolla Personal trainer-opinnot tammikuussa 2016, miksi päätti opiskella juuri tätä alaa  ja mitä mieltä hän oli Kauhajoen opistossa opskeluista.Heidin opiskelijatarina

Heidi kertoo, kuinka valmistui koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi sekä Personal traineriksi Kauhajoen opistosta tammikuussa 2019, miten päätyi opiskelemaan kyseistä alaa ja millaisia mahdollisuuksia koulutus on hänelle tuonut.Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
kauhajoenopisto.fi

Kauhajoen opisto sosiaalisessa mediassa

Arvioinnit

Keskiarvo: 4,2

Perustuu 6 arviointiin

AH
Hierojakoulutus piti sisällään paljon käytäntöä mikä on hyvä sillä tekemällä oppii. Asiakastyö/työharjoittelu tarjosi esimakua työnkuvasta. Liikunnan opetus toi mukavasti vaihtelua opintoihin. Kuntosaliharjoitteluun sai myös fysioterapeutin näkökulmaa.
RiikkaPauliina
Käytännönharjoittelu tarjosi laajasti eri ikäisiä asiakkaita. Mahdollisuus oli myös päästä hieromaan ammattiurheilijoita joka osaltaan lisäsi tietoisuutta käytännössä urheilijan lihashuollosta. Teoria asioissa mentiin eteenpäin hyvässä tahdissa. Anatomia käytiin huolella läpi. Hieromaan oppii vain hieromalla, ja sitä koulutus tarjosi.
SK
Monipuolinen koulutus, josta sain hyvät eväät jatkoon! Anatomian ja fysiologian opinnot käytiin laajasti ja tarkasti läpi, mikä helpotti käytännön työtä sekä jatko-opintoja. Eri lajikokeilut toivat mukavaa vaihtelua teorian opiskeluun. Käytännön asiakastyötä/työharjoittelua oli koulutuksen aikana melko paljon, mutta se olin sovitettu sopivasti y...
Näytä kokonaan
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,2)
Perustuu 6 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Kauhajoen opisto täytä seuraavat tiedot:

Juuson opiskelijatarina
Kauhajoen opisto

Juuso kertoo opiskelijatarinassaan, kuinka aloitti Kauhajoen opistolla Personal trainer-opinnot tammikuussa 2016, miksi päätti opiskella juuri tätä alaa  ja mitä mieltä hän oli Kauhajoen opistossa opskeluista.

Lue lisää
Heidin opiskelijatarina
Kauhajoen opisto

Heidi kertoo, kuinka valmistui koulutetuksi hierojaksi/urheiluhierojaksi sekä Personal traineriksi Kauhajoen opistosta tammikuussa 2019, miten päätyi opiskelemaan kyseistä alaa ja millaisia mahdollisuuksia koulutus on hänelle tuonut.

Lue lisää