Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kauhajoen opisto

Kauhajoen opisto

Kauhajoen opisto on jo yli 90 vuotta toiminut kansanopisto, joka tarjoaa monipuolista opetusta taiteissa, kasvatuksessa, hoitoalalla ja peruskouluopinnoissa. Kauhajoen opistossa on mahdollista suorittaa myös avoimen yliopiston perus- ja aineopintotasoisia kursseja  useissa aineissa. Tavoitteena on yleissivistyksen laajentaminen ja syventäminen tai valmentautuminen ammattiin tai jatko-opintoihin. Myös oman itsensä kehittäminen ja luovuuden ilmaiseminen ovat tärkeässä roolissa opinnoissa. 

Kauhajoen opisto tarjoaa oppilailleen mahdollisuuden asumiseen sekä runsaasti vapaa-ajan toimintaa. Opistossa on vapaa ja kannustava ilmapiiri ja kursseille voi osallistua iästä riippumatta. Opiskelu Kauhajoen opistossa antaa hyvät lähtökohdat jatko-opintoihin sekä oman tietämyksen laajentamiseen. 

Haluatko lisätietoa Kauhajoen opiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Kauhajoen opiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Kauhajoen opistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.


Videoesittely

Katso mitä kaikkea Kauhajoen opiston opiskelijat tekevät taidelinjan opinnoissaan.

Tutustut videolla opetustiloihin ja työtapoihin. Videolla näet jo etukäteen miten mielenkiintoisia taidelinjan opinnot Kauhajoen opistolla voivatkaan olla.

   

Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Kauhajoen opisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Kauhajoen opisto

Järvikyläntie 92
61850 Kauhajoki

 Näytä puhelinnumero
www.keo.fi

Arvioinnit

Sohvi
(5)
Aivan mahtava koulutus, suosittelen kaikille musiikin parissa tulevaisuutta suunnittelevalle :)
Aksdee
(4)
Paavo Ahoniemi
(4)
Siitä on jo kauan kun itse olin opistolla. Siihen aikaan opistoa sanottiin opistokodiksi. Se kuvaa hyvin opiston henkeä. Opistosta jäi hyvin lämpimät muistot. Olimme ensimmäinen vuosikurssi joka sai valita tietopuolisen tai yleslinjan opinnot. Itse olin tietopuolisella linjalla. Siihen aikaan suurin osa oppilaista tuli suoraan kansakoulupohjalta...
Näytä kokonaan
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Kauhajoen opisto täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Kauhajoen opisto
Arvioinnit
(4,3)
Perustuu 3 arviointiin