Sivuston käyttötapa: Mobiili
Näyttää 1-23 yhteensä 23 tulosta
  • = Haastattelu
  • = Yo-pohjaiset koulutukset
Näyttää 1-23 yhteensä 23 tulosta
 

Tule opiskelemaan Kauhajoelle

Kauhajoki on noin 14 200 asukkaan kaupunki, Etelä-Pohjanmaan maakunnassa.

Kauhajoki tarjoaa ulkoilijalle monipuolisia luontoretkeilymahdollisuuksia sekä virkistys- ja liikuntapalveluja. Erilaiset museot, nähtävyydet sekä monet vuotuiset tapahtumat luovat kaupunkikeskuksen jossa matkailija viihtyy. Kauhajoki on vetovoimainen kaupunki, joka järjestää ja kehittää alueellaan peruspalveluita sekä luo edellytyksiä asua, tehdä työtä, yrittää ja harrastaa.

Kauhajoki on ennen kaikkea tunnettu laadukkaasta lasten kasvatuksesta ja opetuksesta sekä monipuolisista kulttuuri-, liikunta- ja muista vapaa-ajan palveluista. Kauhajoki menestyy materiaalien käsittelyjärjestelmien, maaseutuelinkeinojen, uusiutuvien energia-alojen, elintarvike-, puu- ja palvelualojen vahvana osaajana.

Opiskelu Kauhajoella

Lukio koulutuksesta vastaa Kauhajoen lukio. Ammatillista koulutusta järjestävät Suupohjan koulutuskuntayhtymä ja Seinäjoen koulutuskuntayhtymä, molemmissa Kauhajoki on yhtenä omistajakuntana. Lisäksi Koulutuskeskus Sedu tarjoaa Kauhajoella lähihoitaja-, catering- ja talouskouluopetusta. Ammattikorkeakouluopintoja tarjoaa Seinäjoen ammattikorkeakoulun yksikkö Kauhajoella.

Tilaa uutiskirje
Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme, niin saat ajankohtaista tietoa koulutusmaailmasta ja hakuajoista.
Vertaile koulutuksia