Opiskelu Kauhajoella

Kauhajoelle luonnon helmaan

Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva kaupunki tarjoaa monipuolisia koulutusmahdollisuuksia. Kauhajoki on opiskelijakaupunki, joka tarjoaa asukkailleen opiskelijarientojen lisäksi esimerkiksi monipuolisia luontoretkeilymahdollisuuksia.
Näyttää 1-20 koulutusta 35 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 35 tuloksesta
1
2

Tule opiskelemaan Kauhajoelle

Kauhajoki on noin 14 000 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaan maakunnassa. Kauhajoki tarjoaa ulkoilijalle monipuolisia luontoretkeilymahdollisuuksia sekä virkistys- ja liikuntapalveluja.

Erilaiset museot, nähtävyydet sekä monet vuotuiset tapahtumat luovat kaupunkikeskuksen jossa matkailija viihtyy. Kauhajoki on vetovoimainen kaupunki, joka järjestää ja kehittää alueellaan peruspalveluita sekä luo edellytyksiä asua, tehdä työtä, yrittää ja harrastaa.

Koulutus Kauhajoella

Kauhajoki on ennen kaikkea tunnettu laadukkaasta lasten kasvatuksesta ja opetuksesta sekä monipuolisista kulttuuri-, liikunta- ja muista vapaa-ajan palveluista. Kauhajoki menestyy materiaalien käsittelyjärjestelmien, maaseutuelinkeinojen, uusiutuvien energia-alojen, elintarvike-, puu- ja palvelualojen vahvana osaajana.

Lukiokoulutuksesta vastaa Kauhajoen lukio. Lisäksi alueella toimii Kauhajoen evankelinen opisto, joka tarjoaa mm. taide- ja liikunta-alan opintoja. Kauhajoella toimii myös Suupohjan ammatti-instituutti, joka kouluttaa sekä nuoria että aikuisia.

Lähteet: kauhajoki.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Vertaile koulutuksia
Työ & palkka

Mitä eri ammatteja on olemassa, ja mitä niissä voi tienata? Entä miten eri aloille voi kouluttautua? 

Tutustu osioon!