Näyttää 1-20 koulutusta 37 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-20 koulutusta 37 tuloksesta
1
2

Kielimatkat

Kielimatkat sisältävät paljon muuta kuin pelkkää opiskelua. Tulet matkustamaan samanikäisten nuorten kanssa, kokemaan paikallista elämää ja samalla kartuttamaan kielitaitoasi. Kursseja löytyy kaiken tasoisille olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kielen perusteet hyvin hallitseva – valinnanvaraa riittää matkakohteissa, ajankohdissa ja opiskeltavissa kielissä!

Kielimatkat voivat olla hyvinkin eri pituisia. Kielimatkan pituus riippuu matkan järjestäjästä, mutta useiden järjestäjien kautta voit opiskella joustavasti aina kahdesta viikosta niin moneen viikkoon kuin haluat.

Useilla matkanjärjestäjillä on kielimatkoja jopa 9-vuotiaasta lähtien, mutta tietyille matkoille vaaditaan 18 vuoden ikää. Lisätietoa kielimatkojen ehdoista saat valitsemaltasi matkanjärjestäjältä.

Ei ole parempaa paikkaa aloittaa kielenopiskelua kuin maassa, jossa kyseistä kieltä puhutaan. Aloittelijoiden ryhmissä käytetään runsaasti havainnollistavia kuvia ja materiaali on helposti ymmärrettävää. Suurin osa kielimatkojen ulkomaisista kouluista järjestää myös erityisiä aloituspäiviä vasta-alkajille.

Ryhmien suuruus pyritään pitämään suhteellisen pienenä, usein noin 10-20 henkilössä matkanjärjestäjästä riippuen. Koulut ovat kansainvälisiä ja ryhmiin kuuluu opiskelijoita kaikkialta maailmasta.

Kielimatkasi ensimmäisenä koulupäivänäsi teet kielitasotestin, jonka perusteella sinut sijoitetaan kielitaitoasi vastaavaan ryhmään. Opettajasi seuraavat edistymistäsi ja mikäli ehdit kurssisi aikana saavuttaa uuden tason, voit siirtyä seuraavaan tasoryhmään.

Kielimatkoilla asuminen ja kustannukset

Kielimatkoilla asutaan isäntäperheissä tai asuntoloissa. Kurssihintaan sisältyy lähes kaikilla matkanjärjestäjillä majoitus kahden hengen huoneessa, jolloin jaat huoneen toisen kansainvälisen opiskelijan kanssa. Halutessasi voit myös ilmoittaa varauksen yhteydessä jos haluat ystäväsi kanssa samaan isäntäperheeseen.

Kielimatkojen kustannukset vaihtelevat eri matkanjärjestäjien kesken ja riippuvat kurssin kohteesta ja kestosta. Sinun kannattaa ottaa yhteyttä sinua kiinnostavaan matkanjärjestäjään saadaksesi eri kurssien hinnat ja aloituspäivät.

Miksi kielimatkalle?

Kielimatkojen kielten opetus on suunniteltu aina kyseistä matkaa silmällä pitäen – useimmilla matkajärjestäjillä on monien vuosien kokemus takanaan kielimatkojen ja kurssien järjestämisestä, ja opetuksessa käytetään tehokkaita ja toimivia menetelmiä. Kielimatkalla opiskelu ei rajoitu oppitunneille vaan tuntien jälkeen tulet kommunikoimaan arkielämän useissa ja vaihtelevissa tilanteissa!

Sujuvaa kielitaitoa arvostetaan ja se avaa ovet lukuisiin kansainvälisiin opiskelu- ja työmahdollisuuksiin. Kielimatka tai kielikurssi ulkomailla on unohtumaton kokemus ja loistava tilaisuus parantaa kielitaitoa nopeasti. Saat ystäviä ympäri maailmaa, tutustut vieraisiin kulttuureihin ja paikallisiin tapoihin samalla kun kartutat kielitaitoasi.

Kielimatka tarkoittaa paljon muutakin kuin opiskelua

Kielimatkoilla on paljon järjestettyä toimintaa, jota ei välttämättä muutoin tulisi koettua. Tulet tapaamaan paljon uusia ja erilaisia ihmisiä ja kokemaan uusia elämyksiä – sekä useimmiten asumaan isäntäperheessä. Kielen oppii parhaiten puhumalla, ja mikä olisikaan parempi keino kuin paikallisten kanssa asuminen, toimiminen ja kommunikointi. Kielimatka tarjoaa sinulle paljon muutakin kuin kielitaidon!

Palaa sivun alkuun

Usein kysytyt kysymykset

  • Kielimatka on matka tai opetusohjelma, jonka tarkoituksena on oppia tai kehittää vierasta kieltä. Kielimatkat tarjoavat opiskelijoille mahdollisuuden sukeltaa kielikylpyyn ja ympäröidä itsensä kohdekielen puhujien ja kulttuurin kanssa.

  • Kuka tahansa voi osallistua kielimatkalle. Kielimatkoja järjestetään lapsille, nuorille ja aikuisille.

  • Kielimatkat voivat olla lyhyitä, esimerkiksi viikon tai kahden mittaisia, tai pidempiä, kuten useamman kuukauden mittaisia ohjelmia.

  • Kielimatkojen kustannukset vaihtelevat matkanjärjestäjien kesken riippuen kurssin kohteesta ja kestosta.

  • Sujuvaa kielitaitoa arvostetaan ja se avaa ovia kansainvälisiin opiskelu- ja työmahdollisuuksiin. Kielimatka ulkomailla on unohtumaton kokemus ja loistava tilaisuus parantaa kielitaitoa nopeasti.

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Vertaile koulutuksia
Työ & palkka

Mitä eri ammatteja on olemassa, ja mitä niissä voi tienata? Entä miten eri aloille voi kouluttautua? 

Tutustu osioon!