Kielimatkat

EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona

EF Education First, paikassa Barcelona
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
espanja
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6, 9 tai 11 kuukautta
Opiskelukieli
espanja
Seuraava aloitus
Tammi-, huhti-, kesä- tai syyskuussa katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona

EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona / EF Education First

Valitse opiskelu Barcelonassa EF:n kielikoulussa ja tutustu hurmaavan rakennustaiteen, tasokkaan ruokakulttuurin sekä jalkapallofanien täyttämään kaupunkiin. Kielikoulu sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä monista Antoni Gaudín modernistisista mestariteoksista sekä vain kolmen metropysäkin päässä rannalta. Barcelonassa pääset suunnistamaan La Boquerian torin kojuviidakossa ja opit valmistamaan tapaksia.

Auringon hellimässä Espanjassa pääset nauttimaan keskipäivän siestasta, värikkäästä flamencosta sekä seuraamaan pelotonta härkätaistelua. Pidempiaikainen espanjan opiskelu Espanjassa on mahtava tilaisuus tutustua pintaa syvemmältä maahan, jossa historia yhdistyy nykypäivään.

Tietoa EF Barcelonasta

Koulu ijaitsee Barcelonan keskusta-alueen parhaimmalla asuinalueella vain 10 minuutin metromatkan päässä rannasta.

  • Moderni koulu eläväisellä Eixamplen alueella
  • Modernit sisätilat
  • Tilava, aurinkotuolein varustettu ulkoterassi
  • Vain neljän minuutin kävelymatka kauppoihin, ravintoloihin ja taidegallerioihin
  • Lähellä Diagonal-metroasemaa ja kahden pysäkin päässä kuuluisasta Sagrada Famíliasta

Opiskelu EF:n kielikoulussa

EF Opintovuoden aikana saavutat sujuvan kielitaidon, näet maailmaa, laajennat kansainvälistä verkostoasi ja valmistaudut jatko-opintoihisi ja uraasi. EF:n avulla voit suunnitella juuri sinun tavoitteisiisi ja toiveisiisi parhaiten sopivan opinto-ohjelman.

Yliopistojen tunnustamat ohjelmat ja työharjoittelumahdollisuus kehittävät osaamistasi ja antavat arvokasta sisältöä ansioluetteloosi. Opiskelet kansainvälisessä ympäristössä yhdessä yli sadasta eri maasta tulevien opiskelijoiden kanssa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

EF opintovuosi ulkomailla on tarkoitettu sinulle, joka haluat yhdistää kieliopintoihisi myös akateemisia opintoja tai valmistautua jatko-opintoihin ulkomailla. Yksilöidyt 6, 9 tai 11 kuukauden kestoiset ohjelmat keskittyvät henkilökohtaisiin akateemisiin tai ammatillisiin tavoitteisiisi. Voit valita sinulle sopivimman kurssiohjelman. Kysy lisää!

Asuminen Barcelonassa

EF Kotimajoitus – Uuteen kulttuuriin uppoutuminen onnistuu parhaiten asumalla paikallisessa kodissa. Syvennät tietouttasi kohdemaan kulttuurista, opit helpommin paikallista puhekieltä ja aksenttisi kehittyy huomaamattasi. Kodit sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä EF-koululta.

EF Asuntola – Asu kaupungin sydämessä yhdessä muiden kansainvälisten EF-opiskelijoiden kanssa. Asuntolasta on hyvät julkisen liikenteen yhteydet koulullesi, kauppoihin, ravintoloihin ja urheilumahdollisuuksiin. Useimmissa asuntoloissa on myös langaton internetyhteys, ruokailumahdollisuus ja paljon muita mukavuuksia.

Kysy hinnoista EF:ltä.

Opinto-ohjelma

EF Intensiivikurssi

Tehokas kielikylpy, suosituin EF kurssi (opetusta 32 tuntia viikossa)

EF Yleisohjelma

Joustava kurssiohjelma (opetusta 26 tuntia viikossa)

Ota yhteyttä oppilaitokseen

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta EF Opintovuosi ulkomailla | Barcelona? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.