Opiskelu Vierumäellä

Vierumäellä on virkistävä vaikutus

Vierumäki sijaitsee harjujen ja järvien kaunistamissa maisemissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Esimerkiksi Lahteen on matkaa 25 kilometriä. Viehäty Vierumäen vilkkaasta matkailu- ja urheiluelämästä!
Näyttää 1-8 koulutusta 8 tuloksesta
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-8 koulutusta 8 tuloksesta
 

Vierumäki - lukemattomien liikuntalajien keidas

Vierumäki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Päijät-Hämeessä, noin 12 kilometrin etäisyydellä Heinolasta. Vierumäki tunnetaan loistavista liikuntamahdollisuuksista, alueen keskiössä on Suomen urheiluopisto, jonka ydintoimintaa ovat liikunta-alan koulutus, terveysliikunta ja urheilu.

Monipuolisen vapaa-ajankeskuksen alueella voi harrastaa lukemattomia liikuntalajeja. Alueella on muun muassa uimahalli, kaksi jäähallia sekä runsaasti erilaisia sisäliikuntatiloja. Ulkoalueilta löytyy monipuoliset kuntopolut ja ladut, suunnistusmaastot, kolme golf-kenttää sekä useita palloilukenttiä.

Koulutustarjonta

Vierumäellä voi opiskella liikunnanohjauksen perustutkinnon lisäksi liikunta-alan ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lyhyempiä koulutusohjelmia, esimerkiksi hierojan valmennusohjelman.

Korkeakouluopetuksesta vastaa Haaga-Helian ammattikorkeakoulu, joka toimii Suomen Urheiluopiston kumppanina Vierumäen kampuksella. Tarjonnasta löytyy muun muassa liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen AMK-tutkinto sekä ylempi AMK-tutkinto liikuntajohtamisen ja valmennuksen alalta.

Asuminen

Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö vuokraa opiskelija-asuntoja Vierumäellä koko lukuvuodeksi. Vaihtoehtoina on majoitus joko kahden henkilön tai neljän henkilön huoneistossa. Majoituspaikkoja on noin 100 opiskelijalle.

Lähteet: vierumaki.fi; heinola.fi; haaga-helia.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Vertaile koulutuksia
Työ & palkka

Mitä eri ammatteja on olemassa, ja mitä niissä voi tienata? Entä miten eri aloille voi kouluttautua? 

Tutustu osioon!