Sivuston käyttötapa: Mobiili

Korkeakoulujen yhteishaku on käynnissä 18.3.–1.4.2020. Tutustu haussa oleviin koulutuksiin ja hae kevään yhteishaussa!    Selaa koulutuksia

Näyttää 1-20 yhteensä 35 tulosta
  • = Hakuaika käynnissä
Näyttää 1-20 yhteensä 35 tulosta
12

Vierumäki - lukemattomien liikuntalajien keidas

Vierumäki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Päijät-Hämeessä, noin 12 kilometrin etäisyydellä Heinolasta. Vierumäki tunnetaan loistavista liikuntamahdollisuuksista, alueen keskiössä on Suomen urheiluopisto, jonka ydintoimintaa ovat liikunta-alan koulutus, terveysliikunta ja urheilu.

Monipuolisen vapaa-ajankeskuksen alueella voi harrastaa lukemattomia liikuntalajeja. Alueella on muun muassa uimahalli, kaksi jäähallia sekä runsaasti erilaisia sisäliikuntatiloja. Ulkoalueilta löytyy monipuoliset kuntopolut ja ladut, suunnistusmaastot, kolme golf-kenttää sekä useita palloilukenttiä.

Koulutustarjonta

Vierumäellä voi opiskella liikunnanohjauksen perustutkinnon lisäksi liikunta-alan ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lyhyempiä koulutusohjelmia, esimerkiksi hierojan valmennusohjelman.

Korkeakouluopetuksesta vastaa Haaga-Helian ammattikorkeakoulu, joka toimii Suomen Urheiluopiston kumppanina Vierumäen kampuksella. Tarjonnasta löytyy muun muassa liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen AMK-tutkinto sekä ylempi AMK-tutkinto liikuntajohtamisen ja valmennuksen alalta.

Asuminen

Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö vuokraa opiskelija-asuntoja Vierumäellä koko lukuvuodeksi. Vaihtoehtoina on majoitus joko kahden henkilön tai neljän henkilön huoneistossa. Majoituspaikkoja on noin 100 opiskelijalle.

Lähteet: vierumaki.fi; heinola.fi; haaga-helia.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Vertaile koulutuksia