🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Opiskelu Vierumäellä

Vierumäellä on virkistävä vaikutus. Vierumäki sijaitsee harjujen ja järvien kaunistamissa maisemissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Esimerkiksi Lahteen on matkaa 25 kilometriä. Viehäty Vierumäen vilkkaasta matkailu- ja urheiluelämästä!
Suodata
Koulutusala
Koulutustyyppi
Toteutustapa
Vierumäki
Näytä kaikki suodattimet
Näin suodatamme hakutuloksia
Haluatko tietää, miten suodatamme hakutuloksia? Lue täältä lisää siitä, miten koulutukset listautuvat hakutuloksissa.
Näyttää 1-5 koulutusta 5 tuloksesta
Mainokset

Suositut koulutusalat

Samankaltaiset sijainnit

Opiskelijoiden kokemuksia alalla Vierumäki

Kokemuksia koirakoulusta

Minkälaista on opiskella koirakoulussa? Lue kahden koirakoulun entisen opiskelijan haastattelut!

Dog Oriented Institute kouluttaa koiralähtöisesti niin yksittäisiä koiranomistajia kuin alan ammattilaisia tai alalle aikovia – ymmärryksellä ja kokemuksella. 

Vierumäki - lukemattomien liikuntalajien keidas

Vierumäki sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Päijät-Hämeessä, noin 12 kilometrin etäisyydellä Heinolasta. Vierumäki tunnetaan loistavista liikuntamahdollisuuksista, alueen keskiössä on Suomen urheiluopisto, jonka ydintoimintaa ovat liikunta-alan koulutus, terveysliikunta ja urheilu.

Monipuolisen vapaa-ajankeskuksen alueella voi harrastaa lukemattomia liikuntalajeja. Alueella on muun muassa uimahalli, kaksi jäähallia sekä runsaasti erilaisia sisäliikuntatiloja. Ulkoalueilta löytyy monipuoliset kuntopolut ja ladut, suunnistusmaastot, kolme golf-kenttää sekä useita palloilukenttiä.

Koulutustarjonta

Vierumäellä voi opiskella liikunnanohjauksen perustutkinnon lisäksi liikunta-alan ammatti- ja erikoisammattitutkintoja sekä lyhyempiä koulutusohjelmia, esimerkiksi hierojan valmennusohjelman.

Korkeakouluopetuksesta vastaa Haaga-Helian ammattikorkeakoulu, joka toimii Suomen Urheiluopiston kumppanina Vierumäen kampuksella. Tarjonnasta löytyy muun muassa liikunnan ja vapaa-ajan koulutuksen AMK-tutkinto sekä ylempi AMK-tutkinto liikuntajohtamisen ja valmennuksen alalta.

Asuminen

Suomen Urheiluopiston Kannatusosakeyhtiö vuokraa opiskelija-asuntoja Vierumäellä koko lukuvuodeksi. Vaihtoehtoina on majoitus joko kahden henkilön tai neljän henkilön huoneistossa. Majoituspaikkoja on noin 100 opiskelijalle.

Lähteet: vierumaki.fi; heinola.fi; haaga-helia.fi