Sivuston käyttötapa: Mobiili

Katso kes√§ll√§ haussa olevia koulutuksia ja nappaa opiskelupaikka syksylle! ūüíĽ‚ú®

Näyttää 1-20 koulutusta 64 tuloksesta
Näyttää 1-20 koulutusta 64 tuloksesta

Opiskelu Raisiossa ei ole hullumpaa

Raisio on kaunis kaupunki Turun ja meren lähellä. Raisiossa otetaan kaupungin asukkaat huomioon ja kaupunkia kehitetään jatkuvasti. Raisiolaisia on lähes 25 000. Raision naapuripaikkakuntia on Turku, Naantali, Masku ja Rusko. Nämä paikkakunnat ovat niin ikään tunnettuja kauniista maisemista ja mukavasta kaupunkikulttuurista.

Vapaa-aika Raisiossa

Raisiossa on hyvät ulkoilumaastot ja kauniit maisemat. Alueelle tyypillistä kaunista merimaisemaa löytyy myös Raisiosta. Raisiosta löytyy myös omaleimaisia puistoalueita, uskomattomia maisemia sekä leppoisaa kaupunkikulttuuria.

Raisiosta löytyy muun muassa uimahalli sekä suosittu frisbeegolf-rata. Kauppakeskus Mylly tyydyttää shoppailuhimot, sillä kauppakeskusesta löytyy laaja valikoima erilaisia ostosmahdollisuuksia. Raision kirjasto järjestää myös monenlaista ohjelmaa kaiken ikäisille paikkakuntalaisille. Raisiosta löytyy myös useita urheiluseuroja, joiden toimintaan voi lähteä mukaan.

Kaupungissa on my√∂s vilkasta kulttuuriel√§m√§√§. Musiikki, tanssi ja teatteri ovat suosittuja harrastuksia kaupunkilaisten keskuudessa. 

Viihtyisissä kahviloissa ja ravintoloissa voi viettää aikaa ystävien kesken. Lyhyt matka Turkuun avaa mahdollisuudet myös Turun vapaa-ajan rientojen hyödyntämiselle.

Opiskelu Raisiossa

Raisiosta löytyy perusasteen opetuksen lisäksi myös lukio, joka tarjoaa laadukasta lukio-opetusta. Lukiosta löytyy muun muassa yrittäjälinja, jossa syvennytään nimen omaan yrittäjälle tärkeisiin taitoihin. Ammatillista opetusta Raisiossa tarjoaa Raseko.

Korkeakouluja ei Raisiosta löydy, mutta lyhyt matka Turkuun mahdollistaa opiskelun Turun korkeakouluissa Raisiosta käsin. Hyvien kulkuyhteyksien ansiosta opiskelijat voivat ottaa hyödyn irti Raision huokeammista asuntojen vuokrahinnoista ja matkustaa Turun puolelle luentoja varten.

Opiskelu Raisiossa on vertaansa vailla. Kauniit maisemat, meren l√§heisyys, pikkukaupungin tunnelma yhdistettyn√§ Turun monipuolisten palveluiden l√§heisyyteen on jokaisen opiskelijan unelma! 


Palaa sivun alkuun

Lähteet: RasekoRaisio.fi

Apua opiskelupaikan valintaan?
Tilaa uutiskirjeemme ja pysy kärryillä! Saat mm. tietoa hakuajoista ja vinkkejä opiskelupaikan valintaan.
Vertaile koulutuksia
EU & Minä

Oletko miettinyt EU-vaihtoa tai opiskelua toisessa EU-maassa? Tai kiinnostaisiko sinua tehdä vapaaehtoistyötä EU:ssa?

Tutustu EU-osioon!

Työ & palkka

Mit√§ eri ammatteja on olemassa, ja mit√§ niiss√§ voi tienata? Ent√§ miten eri aloille voi kouluttautua? 

Tutustu osioon!