Takoraudasta tuotteeksi – kulttuurilähtöinen tuotteistaminen (15 osp)

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Opintotukikelpoinen
   
Raisio
Ammatillisen tutkinnon osat
takorauta

Takoraudasta tuotteeksi – kulttuurilähtöinen tuotteistaminen (15 osp)

Tule opiskelemaan taontatuotteiden suunnittelua ja valmistamista!

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa opiskelet kulttuuriperintöön pohjautuvien taontatuotteiden suunnittelua ja valmistamista takomalla. Koulutuksen aikana perehdyt taonnan perusmenetelmiin, esimerkiksi vasaratyöskentelyyn, parityöskentelyyn ja konetaonnan alkeisiin. Valmistat esineitä rakenneteräksestä ja mahdollisesti työkaluteräksestä. Suunnittelet esinekokonaisuuden, jonka toteutat perinteisin taontamenetelmin ja -liitoksin ja pintakäsittelet perinteisin menetelmin. Valmiille tuotteelle laadit esittely- /markkinointimateriaalin. Materiaalit voit hankkia oppilaitokselta.

Kenelle

Koulutus on tarkoitettu peruskäsityötaidot omaaville henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita perinteisen taontatuotteen suunnittelusta, valmistamisesta ja markkinoinnista.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Takoraudasta tuotteeksi – kulttuurilähtöinen tuotteistaminen (15 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen kotisivuilta löytyvällä sähköisellä hakulomakkeella.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto

Kustannukset

Koulutus on perustutkinnon tutkinnon osa. Koulutus on maksutonta, kunhan osallistut kurssin lopuksi tutkintotilaisuuteen ja suoritat kyseisen tutkinnon osan. Suorituksesta saat todistuksen. Koulutuksesta syntyy materiaalikustannuksia omista harjoitustöistäsi riippuen 50 – 120 euroa.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Takoraudasta tuotteeksi – kulttuurilähtöinen tuotteistaminen (15 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Takoraudasta tuotteeksi – kulttuurilähtöinen tuotteistaminen (15 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Takoraudasta tuotteeksi – kulttuurilähtöinen tuotteistaminen (15 osp) täytä seuraavat tiedot: