Sivuston käyttötapa: Mobiili

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | metallisepän osaamisala

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä
Yhteenveto
Syksyllä / joustavasti
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku / jatkuva haku
   
Lähiopetus
Raisio
Ammatilliset perustutkinnot
Metalliseppä

Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | metallisepän osaamisala

Metallisepän koulutus pohjautuu perinteisiin työmenetelmiin ja työstövälineisiin ja niiden soveltamiseen käsityöläisyydessä. Myös modernit digitaaliset suunnittelu- ja valmistusvälineet ovat käytössä. Opintojen aikana pääset tutustumaan materiaalien ominaisuuksiin ja valmistamaan taottuja, pakotettuja, koneistettuja ja valettuja esineitä. Perinteisten valmistustekniikoiden ja metallityöstön lisäksi kokeillaan muiden materiaalien, esim. puun, nahan tai muovin, yhdistämistä esineeseen toimivaksi kokonaisuudeksi.

Opintojen sisältö

Tutkintoon sisältyy kaikille pakollinen tutkinnon osa:

  • Osaamisen tuotteistaminen ja markkinoiminen taideteollisuusalalla

sekä yksi pakollinen osaamisalan mukainen tutkinnon osa:

  • Metallisepänalan tuotteen valmistaminen

Valinnaisilla tutkinnon osilla voit erikoistua tiettyihin valmistusmenetelmiin tai tuotteisiin tai vaikkapa korjaus- tai ohjausosaamiseen.

Opintojen jälkeen

Metalliseppä voi työskennellä mm. teollisuudessa metallikalusteiden valmistuksessa, taidetakojana, valajana tai muissa metallialan tehtävissä. Työelämässä voi toimia omien tavoitteidensa mukaan joko toisen palveluksessa tai metallialan yrittäjänä ja itsenäisenä ammatinharjoittajana. Alan työllistäjät ovat pieni- ja keskisuuret alan yritykset ja alihankintatyö. Tavoitteena on, että opiskelija pystyy valmistamaan toimivia, hyvin muotoiltuja ja kaupallisesti menestyviä tuotteita. Koulutus antaa hyvät valmiudet moniin metallialan osaamista vaativiin töihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | metallisepän osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Hae taideteollisuusalan perustutkintokoulutukseen Rasekoon jatkuvalla haulla, oletpa sitten nuori peruskoulun tai lukion päättänyt tai aikuinen, jolla on jo aiempi ammatillinen tutkinto tai korkeakoulututkinto. Rasekon taideteollisuusalan koulutukset eivät ole mukana valtakunnallisessa yhteishaussa.

Tutkinto / todistus

Taideteollisuusalan perustutkinto, artesaani

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | metallisepän osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

» Raseko somessa

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Rasekossa voit opiskella perustutkintoihin, ammattitutkintoihin ja erikoisammattitutkintoihin kokopäivätoimisesti, monimuotoisesti työn ohella tai oppisopimuksella. Tarjonnassa on runsaasti myös yksittäisiä tutkinnon osia, joilla voit helposti syventää tai laajentaa osaamistasi haluamissasi aihealueissa. Lisäksi Raseko...


Lue lisää oppilaitoksesta Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Purokatu 1
21200 Raisio

 Näytä puhelinnumero
www.raseko.fi

Arvioinnit
Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | metallisepän osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Taideteollisuusalan perustutkinto | artesaani | metallisepän osaamisala täytä seuraavat tiedot: