Sivuston käyttötapa: Mobiili

Maatalousalan ammattitutkinto | Maatalouslomittamisen osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Yhteenveto
Henkilökohtaistamisen mukaan
Jatkuva haku
   
Lähiopetus
Kannus
Ammattitutkinnot

Maatalousalan ammattitutkinto | Maatalouslomittamisen osaamisala

Maatalousalan ammattitutkinto | Maatalouslomittajan osaamisala Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Maatalousalan ammattitutkinto | Maatalouslomittamisen osaamisala

Maatalousalan ammattitutkinnon (osaamisala maatalouslomittaminen) valmistavan koulutuksen avulla hankitaan maatalouslomitustyössä vaadittava osaaminen. Keskeistä osaamista maatalouslomittajan ammatissa on tuotantoeläinten hoitaminen sekä asiakaspalvelu- ja työelämätaidot. Maatalouslomittajan työssä korostuu lisäksi eläinten käsittely- ja seurantataidot sekä koneiden käytön ja tuotantoon liittyvän automatiikan hallinta.

Koulutus valmistaa tutkinnon suorittamiseen. Osaaminen osoitetaan näyttöinä.

Koulutuksen sisältö

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto tarjoaa opetusta seuraaviin tutkinnon osiin:

Pakollinen tutkinnon osa:

  • Maatalousalan työtehtävissä toimiminen 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat, yhteensä 100 osp:

Valinnaiset tutkinnon osat 1, valitaan 40 - 100 osp

  • Maidon tuottaminen 90 osp
  • Naudanlihan tuottaminen 50 osp
  • Sianlihan ja porsaiden tuottaminen 50 osp
  • Hevosten hoitaminen tuotantoeläintilalla 40 osp
  • Turkisten tuottaminen 50 osp
  • Lampaanlihan ja villan tuottaminen 50 osp

Valinnaiset tutkinnon osat 2, valitaan 0 - 60

Maatalousalan ammattitutkintoon voidaan sisällyttää yksi tutkinnon osa ( 0- 50 osp) ammatillisesta perustutkinnosta tai toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta. Se korvaa silloin yhden valinnaisen tutkinnon osan.

Toteutus

Koulutuksessa on lähi-, etä- ja verkko-opintoja sekä työssäoppimista. Tutkinnossa tarvittava osaamisen hankkiminen suunnitellaan jokaiselle henkilökohtaisesti. Suunnittelussa otetaan huomioon aikaisempi, esim. työkokemuksen, koulutuksien tai harrastusten avulla hankittu osaaminen.

Koulutusaika vaihtelee sen mukaan, kuinka paljon tutkinnossa tarvittavaa osaamista pitää vielä hankkia lisää. Keskimäärin tutkinnon suorittamiseen kuluu aikaa noin 1,5 vuotta ja keskimäärin 50 lähipäivää 2-5 päivän jaksoissa.

Jos sinulla on pitkä työkokemus maatalouslomittajan työstä ja mahdollisesti taustalla alan peruskoulutus, voit suorittaa tutkinnon keskimääräistä nopeammalla aikataululla.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Maatalousalan ammattitutkinto | Maatalouslomittamisen osaamisala, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen ja kelpoisuus

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen omilla nettisivuilla. Koulutukseen on jatkuva haku.

Maatalousalan ammattitutkinto soveltuu hyvin maatalouslomittajina ja tuotantoeläinten hoitajina työkenteleville, jotka haluavat päivittää osaamistaan tai tarvitsevat ammattitutkinnon.

Alan työkokemus on suotavaa, samoin peruskoulutus alalle. Yksittäistapauksissa tämä ammattitutkinto soveltuu myös henkilöille, joilla ei ole kokemusta alasta tai tuotantoeläinten hoitotöistä. Ammattitaidon hankkiminen suunnitellaan jokaisen tarpeiden mukaan henkilökohtaisesti.

Tutkinto / todistus

Maatalousalan ammattitutkinto, maatalouslomittamisen osaamisala 150 osp

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Maatalousalan ammattitutkinto | Maatalouslomittamisen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella, Perhossa ja Toholammilla. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Arvoinnit
Maatalousalan ammattitutkinto | Maatalouslomittamisen osaamisala ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Maatalousalan ammattitutkinto | Maatalouslomittamisen osaamisala täytä seuraavat tiedot:

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: