Kansanopistot

Kalevalainen jäsenkorjaus

Keski-Pohjanmaan kansanopisto, paikassa Kälviä
Seuraava aloitus
syyskuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Seuraava aloitus
syyskuu 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kalevalainen jäsenkorjaus

Koulutuksen tavoitteena on saada perustiedot kalevalaisesta jäsenkorjauksesta sekä syventää ja laajentaa kalevalaisen jäsenkorjauksen käyttömahdollisuuksia hoitotyössä. Koulutuksen tavoitteena on antaa opiskelijoille valmiudet tehdä kalevalaista jäsenkorjausta ja hahmottaa hoidon merkitys asiakkaan paranemisprosessissa. Koulutuksessa opetellaan käsittelemään kaikki tuki-ja liikuntaelimistön toimintaan liittyvät pehmytkudokset ja nivelet jalkapohjista päälakeen saakka kipua ehdottomasti välttäen, kudosten tuntemuksia kunnioittaen ja käyttäen apuna hoidettavan kehon ja erityisesti nivelten omaehtoisia liikeratoja.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille kalevalaisesta jäsenkorjauksesta kiinnostuneille. Kalevalaisella jäsenkorjauksella voi hoitaa vauvasta vaariin, niin urheilijoita kuin pitkäaikaissairaita henkilöitä.

Sisältö

Kalevalainen jäsenkorjaus tarkoittaa perinteeseen pohjautuvaa pehmytkudoskäsittelyä eli mobilisaatiohoitoa. Kalevalainen jäsenkorjaus on EU- nimisuojattu ja tieteellisesti tutkittu perinnehoitomuoto, jota kehittää, dokumentoi, valvoo ja koulutuksesta vastaa Kansanlääkintäseura ry yli 30 vuoden kokemuksella. Vuonna 2014 perustettiin Kalevalainen kansanparannus- säätiö, jossa on mukana asiantuntijoita ja tiedeyhteisön jäseniä.

Koulutuksen 101 op rakenne on seuraava:

Peruskoulutus 30 op (1.vuosi): 4 lähiopintojaksoa

  • Annetaan perustiedot kalevalaisesta jäsenkorjauksesta
  • Opitaan ymmärtämään kalevalaisen jäsenkorjauksen merkitys
  • Annetaan valmiudet harjoitella jalkojen alueen virheasennoista johtuvien ongelmien, selän alueen sekä käsien, niska-hartianseudun, pään ja rinnanalueen hoitamiseen

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kalevalainen jäsenkorjaus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

syyskuu 2024

  • Lähiopetus
  • Kälviä

Hakeminen

Koulutukseen haetaan täyttämällä sähköinen hakulomake oppilaitoksen kotisivuilla. Koulutus on tarkoitettu kaikille asiasta kiinnostuneille.

Kustannukset

Perus- ja jatkokoulutus 220e/vkl (8kpl)
Seurantakoulutus 240e/vkl (4kpl)
Näyttökoeviikonloppu 400e (sis. näyttökoemaksun)

Maksut laskutetaan jokaisen lähijakson jälkeen läsnäolon mukaan.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kalevalainen jäsenkorjaus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1
68300 Kälviä

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu