Sivuston käyttötapa: Mobiili

kpedu

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä

kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä!

Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavamminLöydä oma polkusi, kansanopistossa voit ja saat olla juuri sellainen kuin olet!

"Kohtalona Käläviä"

Keski-Pohjanmaan kansanopiston sloganiksi on jo muodostunut lausahdus "kohtalona Käläviä", sillä opisto sijaitsee keskellä Kälviän kirkonkylää ja sen palveluja. Kirjasto, kaupat, pankki, kirkko, posti, apteekki ja leipomo ovat vain muutaman sadan metrin päässä opistolta. Liikuntahalli kuntosaleineen, jääkiekkokaukalo sekä valaistu latu/pururata sijaitsevat aivan kylän tuntumassa. Lähin ratsastustalli on parin kilometrin päässä. Rautatieasema sijaitsee 17 kilometrkin päässä Kokkolassa.

Haluatko lisätietoa Keski-Pohjanmaan kansanopiston koulutustarjonnasta?

Löydät lisätietoa Keski-Pohjanmaan kansanopiston koulutustarjonnasta ja opintojen sisällöstä alla olevasta koulutuslistauksesta. Jokaisen koulutusesittelyn yhteydessä sinulla on mahdollisuus lähettää Keski-Pohjanmaan kansanopistolle yhteydenottopyyntö ja saada vastauksia opintojen aloittamiseen liittyviin kysymyksiisi.

Keski-Pohjanmaan koulutuskuntayhtymällä Kpedulla on kolme opetustoiminnan yksikköä; Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja Osuvakoulutus Oy.

» Lue lisää KPEDUsta


Koulutukset

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi


Arvioinnit

Keskiarvo: 4,5

Perustuu 2 arviointiin

Sofia
Arvioinnit
Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto täytä seuraavat tiedot: