Kansanopistot

Valokuvauksen perusteet

Keski-Pohjanmaan kansanopisto, paikassa Kälviä
Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
15 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
6 kuukautta
Seuraava aloitus
15 maaliskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Valokuvauksen perusteet

Valokuvauksen perusteet

Koulutuksen tavoitteena on valokuvauksen perusteiden hallinta, sekä vankan alustan rakentaminen opiskelijan omalle kuvalliselle ilmaisulle ja valokuvalliselle pohdinnalle. Koulutus soveltuu henkilöille, jotka haluavat vahvistaa valokuvausosaamistaan, valokuvan- ja valokuvauksen harrastajille, valokuvailmaisusta sekä oman osaamisensa kehittämisestä kiinnostuneille. Sisältö on sopiva myös laajempia opintoja harkitsevan aloitusopinnoiksi. Tästä voi alkaa tutkintotavoitteinen opintoväylä, tavoitteena Media-alan ammattitutkinnon tai sen tutkinnonosan suorittaminen.

Kohderyhmä

Suosituin valokuvauskoulutuksemme. Hakijoita tulee vuosittain eri puolilta Suomea. Koulutus on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille.

Sisältö

 • kuvallisen ilmaisun perusteet
 • digitaalinen työnkulku
 • kontakti valokuvan traditioon
 • valokuvauksen kenttä Suomessa
 • kuva, kulttuuri ja yhteiskunta
 • studiossa työskentely
 • miljöössä työskentely
 • kuvakerronnan perusteet
 • tekijänoikeudet
 • henkilökohtainen valokuvailmaisu
 • presentaatiot

Koulutuksen aikana valokuvausta ja valokuvan sisältöä lähestytään opiskelijan suunnasta. Jokainen työskentelee henkilökohtaisesti valitsemassaan kuvaympäristössä. Koulutuksen puitteissa voit irrottautua arjesta ja heittäytyä valokuvauksen maailmaan samanhenkisessä seurassa.

Soveltuu mainiosti aikuisille, jotka haluavat opiskella työn ohessa. Opiskelu on monimuoto-opiskelua. Koulutus sisältää 10 työpajaa sekä etäopiskelumateriaalin. Työpajat toteutetaan Keski-Pohjanmaan Kansanopistolla viikonloppuisin kerran kuukaudessa. Kesäkuussa ja heinäkuussa ei ole työpajoja. Kouluttajina toimivat asiantuntevat valokuvauskouluttajat ja kentällä toimivat ammattivalokuvaajat.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valokuvauksen perusteet, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

15 maaliskuuta, 2024

 • Lähiopetus
 • Kälviä

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta. Koulutus on tarkoitettu kaikille valokuvauksesta kiinnostuneille.

Kustannukset

Hinta: 1150 € (laskutetaan kahdessa erässä)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvauksen perusteet? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1
68300 Kälviä

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu