Ammattitutkinnot

Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto, paikassa Kälviä
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
Henkilökohtaisen suunnitelman mukaan
Seuraava aloitus
Kysy lisätietoja katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala

Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala / Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Media-alan ammattitutkinnon Kälviällä suorittaneella on ammattitaito toimia valokuvataiteeseen, luontokuvaukseen tai henkilökuvaukseen kytkeytyvissä alan työtehtävissä. Hän tuntee media-alan toimintaympäristön ja hallitsee valokuvaukseen painottuvat osaamisalan mukaiset tuotantoprosessit. Lisäksi media-alan ammattitutkinnon tästä näkökulmasta suorittanut hallitsee alan erityispiirteet oman ammatillisen painotuksensa mukaisesti.

Opiskelu vaatii hyvää motivaatiota, omatoimisuutta, vastuullisuutta ja täsmällisyyttä, sillä näille erikoisaloille ovat tyypillistä freelancer-työsuhteet. Opiskelu edellyttää käytössä olevaa, tarkoituksenmukaista valokuvauskalustoa. Opiskeluympäristössä käytössä on ammattitason valaisukalusto, kuvankäsittelykoneet ja -ohjelmat sekä valokuvataiteen opiskelijoilla pimiö.

Koulutuksen sisältö

Media-alan ammattitutkinto (150 osp) Kälviällä järjestettävässä koulutuksessa muodostuu seuraavista osista:

  • pakollinen tutkinnon osa: media-alan toimintaympäristön tunteminen (15 osp)
  • osaamisalan pakollinen tutkinnon osa: valokuvauksen tuotantoprosessin hallitseminen (55 osp)
  • valinnaiset tutkinnon osat (yht. 80 osp), jotka valitaan sen mukaan, suuntautuuko kaupalliseen henkilökuvaukseen vai kuvajournalismiin ja valokuvataiteeseen.

Myös yksittäisen tutkinnon osan tai osien suorittaminen on mahdollista. Esimerkiksi valokuvauksen tuotantoprosessin hallitseminen –tutkinnonosan suorittaminen tuottaa jo sellaisenaan valmiuksia työskennellä freelancerina ammattivalokuvauksen sektorilla tapahtuma- ja henkilökuvauksen sektorilla.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen alussa tehtävän osaamiskartoituksen perusteella olemassa oleva osaaminen joko tunnustetaan tai tunnistetaan. Puuttuvan osaamisen hankkimiseksi laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma. Osaamisen hankkiminen tapahtuu keskeisiltä osin koulutusta vastaavissa työtehtävissä freelancerina oppisopimuksella tai koulutussopimuksella.

Tietopuolinen opetus toteutetaan työpajoissa Keski-Pohjanmaan kansanopistolla Kälviällä. Koulutuksen kesto vaihtelee henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaisesti riippuen aiemmasta osaamisesta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy lisätietoja

  • Lähiopetus
  • Kälviä
  • Viimeinen hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen verkkosivujen kautta.

Koulutus on täydennyskoulutusta ja se on suunnattu henkilökuvauksesta, valokuvataiteesta ja luontokuvauksesta kiinnostuneille, valokuvauksen perusteet hallitseville aikuisille. Koulutus antaa mahdollisuuden muuttaa tai päivittää työelämässä hankittu osaaminen ammatilliseksi tutkinnoksi. 

Tutkinto / todistus

Media-alan ammattitutkinto

Kustannukset

Koulutukseen voi osallistua omaehtoisesti tai oppisopimuksella. Omaehtoisessa
koulutuksessa hinta on 1250– 2400 euroa, riippuen tutkinnon osista syntyvästä laajuudesta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan ammattiopisto
Närvilänkatu 8
67100 Kokkola

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto

Keski-Pohjanmaan ammattiopisto järjestää ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille Kokkolassa, Kälviällä, Kannuksessa, Kaustisella ja Perhossa. Koulutustarjonta muodostuu ammatillisesta peruskoulutuksesta sekä ammatilliseen koulutukseen ohjaavista ja valmistavista opinnoista. Kpedussa opiskelijalla on lukuisia eri tapoja saavuttaa sellainen ammattiosaaminen,jolla oikeasti pärjää työelämässä. Valittavana on valtava...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan ammattiopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu