🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammattitutkinnot

Media-alan ammattitutkinto | valokuvaus

Voionmaan koulutuskeskus, paikassa Tampere
Pituus
18 kuukautta
Opiskelukieli
suomi
Aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
18 kuukautta
Opiskelukieli
suomi
Aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Media-alan ammattitutkinto | valokuvaus

Tutkinnon suorittaminen kestää opiskelijan aikaisemmasta osaamisesta ja koulutuksesta riippuen 1- 2 vuotta. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman tutkintokoulutusta osallistumalla näyttötilaisuuksiin. Suoritettu tutkinto antaa hakukelpoisuuden alan jatko-opintoihin.

Opetus on monimuoto-opetusta, joka koostuu luennoista, työpajoista, vertaispalautteista sekä itsenäisestä työskentelystä. Opiskelijan on mahdollista täydentää puuttuvaa osaamistaan kansanopistolinjan opintojen yhteydessä heidän opetussuunnitelmansa ja työjärjestyksensä puitteissa. Täydentävistä opinnoista on sovittava etukäteen linjan vastaavan opettajan kanssa.

Opinnoissa tutkinnon suorittamiseen eteneminen vaatii motivaatiota, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja tiedon hankintaan. Opintoja suoritetaan opiskelijan oman HOKSin ja oppilaitoksen vuosikellon mukaisesti.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Media-alan ammattitutkinto | valokuvaus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

14 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Hakeminen

Opiskelijat valitaan hakemusten, haastattelun ja aikaisemman opintomenestyksen tai työelämässä hankitun osaamisen perusteella. Hakijoille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Koulutukseen hakeudutaan jatkuvan haun periaatteella.

Tutkinto / todistus

Media-alan ammattitutkinto | valokuvauksen osaamisala

Kustannukset

Koulutuksen kesto vaihtelee henkilökohtaisen opetussuunnitelman mukaisesti riippuen aiemmasta osaamisesta. Keskimäärin ammattitutkinnon suorittaminen kestään. 18 kuukautta. Tällöin kokonaisuuden hinnaksi tulee 4500 euroa, joka voidaan maksaa kuukausierissä (250 e) tai isommissakin erissä. Jos tutkinnon suorittaminen venyy tämän yli, maksua peritään maksimissaan 24 kuukaudelta, jonka jälkeen opintojen jatkamisesta sovitaan erikseen.

Hinta sisältää myös ammattitutkinnon näyttötilaisuudet.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Media-alan ammattitutkinto | valokuvaus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Voionmaan koulutuskeskus
TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu