Sivuston käyttötapa: Mobiili

Kesän lisähaku on nyt käynnissä! Tutustu haussa oleviin koulutuksiin täällä!

Valokuvauskoulutus

Voionmaan koulutuskeskus
Yhteenveto
1 lukuvuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
12.8.2020
   
Lähiopetus
Päiväopinnot
Tampere
Kansanopistot

Video

Valokuvaajaksi Voionmaalta

Valokuvauskoulutus

Valokuvauskoulutus

Koulutus sopii sinulle, joka olet vasta-alkaja tai haluat entisestään kehittyä valokuvauksessasi. Monet Voionmaan valokuvauskoulutuksen käyneet ovat jatkaneet media- ja taidealan opintoihin.

Opiskelu valokuvauslinjalla

Valokuvaajan ammattiin kuuluu erilaisia osa-alueita, ja Voionmaalla perehdytään laajasti valokuvauksen maailmaan. Vuoden aikan opiskellaan analogista valokuvausta ja pimiötyöskentelyä, taidevalokuvausta,kuvajournalismia, reportaasikuvausta sekä 
studiokuvausta. Opetukseen sisältyy mm. valokuvauksen historiaa, kuvallista ilmaisua, oman portfolion tekeminen, kuvankäsittelyä (Photoshop, Lightroom), taittoa (Indesign) ja videota (Premiere). Opetuksen tavoitteena on antaa hyvät perustaidot tekniikasta, valokuvauksen maailmasta ja laajentaa oppilaan omaa visuaalista kieltä.

Lukuvuoden lopuksi opiskelija tekee oman portfolion ja kotisivut sekä toteuttaa oman valokuvapohjaisen päättötyön.

Valokuvaajan ammattitutkinto

Jos ammattityö houkuttaa, voit suorittaa Voionmaalla myös Media-alan ammattitutkinnon valokuvauksen osaamisalalta. Tutkinnon voi suorittaa myös ilman tutkintokoulutusta osallistumalla näyttötilaisuuksiin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valokuvauskoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan koulutuskeskuksen medialinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kaikki hakijat haastatellaan ennen opintojen alkua. Hakijat kutsutaan haastatteluun henkilökohtaisesti. Valinta tehdään haastattelun, hakemuksen ja mahdollisten työnäytteiden perusteella.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta.

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvauskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Voionmaan koulutuskeskus

Voionmaan koulutuskeskus

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa...


Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Voionmaan koulutuskeskus

TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

 Näytä puhelinnumero
www.voio.fi

Arvioinnit

Valokuvauskoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Toteuta unelmasi – opiskele medi...
Voionmaan opisto

Oletko aina halunnut tehdä oman tv-dokumentin? Kiinnostaako sinua elokuvien ohjaaminen? Vai haluatko syventyä valokuvaukseen?

Voionmaan Opisto on monipuolinen, Tampereen läheisyydessä sijaitseva oppilaitos, joka on erikoistunut mediakoulutuksiin.

Lue Voionmaan Opistossa toimittajalinjalla opiskelleiden Miilan (kuvassa), Oton, Annin sekä valokuvausta opiskelleen Minjan haastattelut!

Lue lisää
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

opiskele Media- ja viestintäalaa!

Opiskele radio- tai sometoimittajaksi tai syvenny graafiseen suunnitteluun Kauhajoen opistossa – tutustu!

Saatat olla kiinnostunut myös näistä: