Kansanopistot

Valokuvauskoulutus

Voionmaan koulutuskeskus, paikassa Tampere
Pituus
1 lukuvuosi
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 15.5.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
1 lukuvuosi
Opiskelukieli
suomi
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
14 elokuuta, 2024 katso lisätiedot
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: 15.5.2024
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Valokuvauskoulutus

Koulutuksen tavoitteet

Opetuksen tavoitteena on antaa perustaidot tekniikasta ja valokuvauksen mahdollisuuksista sekä vahvistaa opiskelijan omaa visuaalista ilmaisua ja itsenäisen työskentelyn edellytyksiä.

Valokuvauskoulutuksessa tutustumme laaja-alaisesti valokuvauksen maailmaan. Vuoden aikana perehdymme analogiseen valokuvaukseen ja pimiötyöskentelyyn, taidevalokuvaan, kuvajournalismiin sekä studiovalaisuun ja -kuvaukseen. Tekniikan ja valokuvauksen perusteiden lisäksi opiskelemme valokuvauksen historiaa ja kuvallista ilmaisua, kuvankäsittelyä (Photoshop, Lightroom), taittoa (Indesign) sekä videokuvausta ja editointia (Premiere). Lukuvuoden lopuksi opiskelija tekee oman portfolion ja kotisivut sekä toteuttaa oman valokuvapohjaisen päättötyön.

Voionmaan koulutuskeskuksen valokuvauskoulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet vasta-alkaja tai haluat entisestään kehittyä valokuvauksessasi. Monet Voionmaan valokuvauskoulutuksen käyneet ovat jatkaneet media- ja taidealan opintoihin.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Valokuvauskoulutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

14 elokuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Tampere
  • Viimeinen hakuaika: 15.5.2024

Hakeminen

Pääsyvaatimuksena Voionmaan koulutuskeskuksen medialinjoille ovat 18 vuoden ikä ja kiinnostus alaan. Aikaisempaa työkokemusta tai opintoja ei vaadita.

Kysy hakuajoista ja hakemisesta Voionmaan koulutuskeskukselta.

Opiskelijatarinat

He, jotka loistavat kameran takana

Voionmaan koulutuskeskus

Koulun tiedotuslehti-Väinön kuvien takaa löytyy joukko valokuvauslinjalaisia, jotka pääsivät suunnittelemaan ja toteuttamaan lehden kuvitusta. Lue valokuvauslinjan opiskelijoiden mietteitä ja tutustu heidän opiskelupäivän kulkuun!

Kustannukset

Opinnot ovat päätoimista ja maksullista opiskelua ja oikeuttavat opintotukeen. Tarkemmat tiedot kustannuksista löydät opiston kotisivuilta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Valokuvauskoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Voionmaan koulutuskeskus
TietoPinni, Tampereen yliopisto
Kanslerinrinne 1
33100 Tampere

Tervetuloa Voionmaan koulutuskeskukseen!

Voionmaan koulutuskeskus on viestintään ja taiteeseen erikoistunut oppilaitos, joka sijaitsee Tampereen yliopiston TietoPinni -rakennuksessa. Voionmaan koulutuskeskuksessa opiskelee vuosittain reilut 100 opiskelijaa kansanopistolinjoilla. Mediakoulutuksen lisäksi tarjolla on avoimen yliopiston koulutuslinjat kasvatustieteistä, psykologiasta, hallintotieteistä, yhteiskuntatutkimuksesta sekä politiikan tutkimuksen ja historian opintoja. Lukuvuoden mittainen kansanopistokoulutus alkaa...

Lue lisää oppilaitoksesta Voionmaan koulutuskeskus ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu