Kansanopistot

Koira-alan mentaalivalmentaja

Pituus
7 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
7 kuukautta
Seuraava aloitus
Kysy seuraavaa aloitusta katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Koira-alan mentaalivalmentaja

Kaipaatko uusia työkaluja valmennettavien suoritusten parantamiseen? Haluatko kehittyä ihmisenä, kouluttajana ja valmentajana?

Koulutuksen tavoitteena on kehittää omia valmennuksellisia kykyjään ja hyödyntää mentaalivalmentajan työkaluja luontevana osana omaa työtä.
Saat kaikki keskeiset mentaalivalmennuksen työkalut käyttöösi, tiimin, joka tuke sinua myös jatkossa sekä hyviä uusia tuttavuuksia, joiden kanssa pääset jakamaan kokemuksia.

Koulutuksen sisältö 

Lähipäivillä opetellaan mentaalivalmennuksen periaatteita ja työkaluja, joita voit soveltaa omassa työssäsi. Työkalut sopivat esim. koulutusryhmän ohjaukseen, yksilövalmennukseen, suorituksen parantamiseen, kilpailujännityksen ja pelkojen vaikutusten minimoimiseen, keskittymiseen ja rauhallisuuteen, tilanteen nollaukseen tarvittaessa, harjoittelu- ja kilpailutilanteen käsittelyyn jälkeenpäin ja tunteiden käsittelyyn.

Opit keinoja harrastajien kannustamiseen ja toimivaan vuorovaikutukseen eri toimijoiden kanssa. Koulutuksessa opetellaan uusia menetelmiä, joita voit hyödyntää koulutettavien ja valmennettavien kanssa tai oman kilpailusuorituksesi parantamiseksi.

Käsittelemme myös persoonallisuuspiirteitä ja opit tunnistamaan erilaisia piirteitä. Opit yhdeksän erilaista motivoitumistyyliä ja niihin sopivat valmennustavat, teet omakuva -työskentelyä ja opit kuinka se vaikuttaa kilpailusuoritukseen. Lähipäivien aikana opit myös paljon itsestäsi.

Lisäksi pureudumme siihen, millainen on kilpailijan miellekartta kilpailutilanteessa. Näet, miten muiden harrastajien vaikutus näkyy suorituksessa. Opit, miten yleisön ja tukijoukkojen vaikutus siirtyy suoritukseen.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen laajuus on 5 op, joka sisältää kuusi kaksipäivästä lähijaksoa sekä itsenäistä opiskelua. Koulutus toteutetaan monimuoto-opiskeluna Kannuksessa. Lähiopetuspäivillä opiskelijat vastaavat itse ruokajärjestelyistä. Lähipäivien lisäksi koulutukseen kuuluu itsenäistä käytännön harjoittelua omalla ajalla yhteensä 30 tuntia.

Jos sinulla ei ole tällä hetkellä valmennettavaa ryhmää tai yksilöitä, tulee sinun rekrytoida itsellesi harjoitusasiakkaita, jotta pääset harjoittelemaan ja soveltamaan oppimaasi käytännössä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Koira-alan mentaalivalmentaja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kysy seuraavaa aloitusta

  • Lähiopetus
  • Kannus

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta.

Mentaalivalmentajakoulutus on suunnattu koira-alan kouluttajille, valmentajille, opettajille, koulutusohjaajille sekä sellaisille koiraharrastajille, jotka haluavat kehittää itseään, omia valmennuksellisia kykyjään ja hyödyntää mentaalivalmentajan työkaluja omassa työssä ja harrastuksessa.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

570 euroa.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Koira-alan mentaalivalmentaja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Opistontie 1
68300 Kälviä

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka...

Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu