Sivuston käyttötapa: Mobiili

NLP Master Practitioner

Keski-Pohjanmaan kansanopisto
Yhteenveto
9 kuukautta
Marraskuussa
   
Lähiopetus
Kälviä
Kansanopistot

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner

NLP Master Practitioner –koulutuksen aikana sovellamme kaikkia NLP Practitioner –kurssilla opittuja taitoja. Tutustumme entistä enemmän itseemme ja toimintatapoihimme. Syvennämme voimavarojen ankkurointeja, uskomuksia, arvohierarkiaa ja metaforia. Tutkimme laajemmin kolmen näkökulman mahdollisuuksia (minä, toinen, tarkkailija).

Koulutuksessa harjoittelemme päätöksenteko- ja neuvottelustrategioita. Tutkimme laajemmin aikajännettä (menneisyys, nykyisyys, tulevaisuus) ja sitä, miten rakennamme ne ajat, missä kulloinkin elämme. Voiko kiirettä kesyttää?

NLP Master Practitionerilla perehdytään NLP:n ytimeen, hiljaisen tiedon mallittamiseen. Etätehtävänä kurssilaiset mallittavat taitavia henkilöitä ja kertovat sen jälkeen mallitustuloksistaan ryhmälle. Kurssilla harjoitellaan myös esiintymistaitoja. Esiintyminen on parhaimmillaan, kun on oma itsensä, unohtaa itsensä ja antaa mennä! Käyttämämme kielen merkitystä tutkimme monella tavalla. Monia NLP –harjoituksia voi tehdä kysymällä oikeita asioita. Kysymykset ovatkin oivallinen tapa löytää uusia näkökulmia. Koultuksen aikana taito tehdä hyviä kysymyksiä syvenee entisestään.

Koulutuksen toteutus

Koulutuksen laajuus on 16 päivää ja vähintään 132 tuntia. Koulutus toteutetaan viikonloppuopetuksena (8 viikonloppua la-su). Kurssipäivät ovat: 13.-14.11., 11.-12.12., 15.-16.1.2022., 19.-20.2., 19.-20.3., 21.-22.5., 3.-4.9

Koulutuksesta sallitaan kolmen päivän poissaolo.Kaksi päivää saa olla pois, 3-4 päivän poissaolo korvataan kouluttajan kanssa sovittavalla tavalla. Viiden päivän poissaolon sattuessa on koulutus käytävä kokonaan uudelleen, jotta on oikeutettu saamaan NLP Master Practitioner -todistuksen. Kurssi täyttää Suomen NLP yhdistyksen asettamat sisältövaatimukset. Kurssi on mahdollista suorittaa osittain etäopiskeluna

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta NLP Master Practitioner, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan oppilaitoksen sivuilta löytyvältä hakulomakkeella.

NLP Master Practitioner –koulutukseen voivat hakea NLP Practitioner –koulutuksen suorittaneet.

Tutkinto / todistus

NLP Master Practitioner –koulutuksesta saa kurssitodistuksen.

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 1200 euroa. Hinta sisältää lounaan lähiopetuspäivinä.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta NLP Master Practitioner? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Käytyäsi kansanopistolinjan, saat yhteishaussa kuusi lisäpistettä! Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka ottamaan rennommin tai vähän vakavammin. Löydä oma polkusi, kansanopistossa...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
NLP Master Practitioner ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Tämäkin voisi kiinnostaa sinua...

Ura vankilassa – jopa elinkautinen?

Valmenna, vaikuta, turvaa – ole mukana katkaisemassa rikoksen ketjua. Tutustu rikosseuraamusalan tutkintokoulutukseen ja hae 1.1.–31.1.2022.

Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta NLP Master Practitioner täytä seuraavat tiedot: