Yhteenveto
Noin 9 kuukautta
Syksyllä
   
Lähiopetus
Kälviä
Kansanopistot

Virtaset

Opiskelu on käytännönläheistä ja tukee opiskelijan omatoimisuutta, itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja. Opinnoissa painottuvat elämänhallinta- ja arkitaitojen sekä opittujen yleissivistävien tietojen ja taitojen ylläpitäminen ja vahvistaminen, uuden oppiminen ja terveen, positiivisen minäkuvan vahvistaminen. Edellä mainittujen opintojen lisäksi lukuvuoden aikana opiskellaan mm. kotitaloutta, ATK-taitoja ja liikuntaa. Virtaset-linjan sisältöihin kuuluu myös jonkin verran taideaineiden opiskelua sekä teemaopiskelujaksoja esimerkiksi sirkus-, musiikki- ja hoivamaatilaopintojen muodossa.

Virtaset ovat aktiivisesti mukana myös erilaisissa hankkeissa ja projekteissa, jotka laajentavat opiskelijan kokemusmaailmaa – joskus ulkomaille saakka. KPEDU tekee myös yhteistyötä muiden kansanopistolinjojen kanssa.

Koulutuksen sisältö 

Virtasten mielestä Kälviälle kannattaa tulla opiskelemaan, koska:
”Täällä on hyvä olla. Tällä on hyviä kavereita. On kiva opettaja, ohjaaja ja avustajat, henkilökunta. On hyvä viilis ja sitte on hauskaa. Päivät on ollu sopivia, ei oo ollu liian pitkiä. Kaverit on tosi kivoja. Päivät on mukavia ja toiset on oikein mukavia. Ruoka on tosi hyvää. Ollaan kaikki yhessä porukalla ja tehään mukavia juttuja.”
Tavoitteena on, että opintojen jälkeen Virtaset ovat: entistä omatoimisempia ja itsenäisempiä, saaneet lisää itseluottamusta ja itsetuntemusta sekä monta elämystä ja kokemusta rikkaampia.

Koulutuksen toteutus

Linjalla on opetusta joka viikko maanantaista perjantaihin. Opiskeluaika linjalla on omasta motivaatiosta ja opinnoista saatavasta hyödystä riippuvainen. Virtasilla on mahdollisuus asua kansanopistolla. Asuntolassa on ohjaaja sekä tarvittaessa yövalvonta.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Virtaset, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Koulutukseen haetaan suoraan oppilaitokseen. Hakulomakkeen ja hakuohjeet löydät Keski-Pohjanmaan kansanopiston kotisivuilta.

Linja on suunniteltu erityistä tukea tarvitseville yli 16-vuotiaille opiskelusta kiinnostuneille henkilöille. 

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

1 päivä 25€, 2 päivää 35€, 3 päivää 50€, 4 päivää 60€, 5 päivää 70€ sisältää opetuksen ja lounaan.

Yöpyminen 20€/yö, sisältää ohjatun asumisen asuntolassa, päivällisen, iltapalan, aamupalan ja vapaa-ajan ohjauksen iltaisin.

Linjalla on mahdollisuus opiskella opintosetelirahalla. Opintoseteliavustuksella alennetaan opintomaksuja.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Virtaset? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Keski-Pohjanmaan kansanopisto tarjoaa luonnonläheisessä oppimisympäristössä kansanopistolinjoja, erilaisia kursseja, leirejä sekä lisä- ja täydennyskoulutusta. Koulutustarjonnastamme on mahdollisuus valita lyhyistä parin päivän mittaisista kursseista aina viiden vuoden mittaisiin koulutuskokonaisuuksiin. Lähde Kälviälle Keski-Pohjanmaan kansanopiston kansanopistolinjalle viettämään välivuotta, pitämään luovaa taukoa, opiskelemaan harrastusta, harrastamaan opiskelua taikka...


Lue lisää oppilaitoksesta Keski-Pohjanmaan kansanopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keski-Pohjanmaan kansanopisto

Opistontie 1
68300 Kälviä

 Näytä puhelinnumero
www.kpedu.fi

Arvioinnit
Arvioinnit
Virtaset ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(4,5)
Perustuu 2 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Virtaset täytä seuraavat tiedot: