Erikoisammattitutkinnot

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Tuusula
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Vahvista hius- ja kauneusalan osaamistasi!

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon suoritettuasi sinulla on monipuolista erikoisosaamista alan työ- ja hoitomenetelmistä. Hyödynnät erikoisosaamistasi asiakaspalvelussa, suunnittelet ja kehität työyhteisöäsi sekä tuotat uusia palveluja. Sinulla on vahvat valmiudet toimia yrityksen vastuutehtävissä, esihenkilönä, asiantuntijatehtävissä, kouluttajana tai myymälävastaavana.

Keudassa opiskelet joustavasti ja voit yhdistää opinnot omaan työhösi helposti. Tutustut ja verkostoidut muihin ammattilaisiin, pääset kuulemaan alan asiantuntijoita ja voit tehdä mahdollisia vierailukäyntejä alan yrityksiin.

Tutkinnosta saat hyvät valmiudet toimia yrittäjänä tai yrityksen vastuutehtävissä. Voit työskennellä hius- ja kauneudenhoitoalan maahantuojalla ja jakelijalla, kosmetiikkaliikkeessä, erilaisissa kauneushoitola- ja parturi-kampaamoympäristöissä sekä tavaratalon kosmetiikkaosastolla. Saat valmiuksia erilaisten projektien johtamiseen, yhteistyöverkostojen luomiseen sekä palvelujen kehittämiseen.

Keudan erikoisammattitutkinnossa voit erikoistua joko

erikoiskosmetologiksi tai kampaajamestariksi. Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto edellyttää aiempia opintoja tai työkokemusta hius- tai kauneudenhoitoalalta sekä hius- tai kauneudenhoitoalan työ- tai harjoittelupaikan opintojen ajaksi. Voit hakea koulutukseen, vaikka sinulla ei vielä olisikaan työ- tai harjoittelupaikkaa. Sinun tulee kuitenkin etsiä harjoittelupaikka viimeistään aloitettuasi opinnot. Sopiva pohjatutkinto on Hius- ja kauneudenhoitoalan perustutkinto.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on 1–3 päivänä kuukaudessa Keudan Kirkkotien toimipisteessä Tuusulassa. Koulutuksen lähipäivät määräytyvät jokaisen yksilöllisen suunnitelman mukaan. Alla lähipäivät tutkinnon osittain vuoden 2024 kevääseen saakka.

Kevät ja syksy 2023

Lähipäivät 17.–18.4.2023, 15.–17.5.2023, 5.–7.6.2023 ja 28.–30.8 2023:

Ihon erikoishoitopalveluissa toimiminen (erikoiskosmetologiopiskelijat) Kampaajamestaripalveluissa toimiminen (kampaajamestariopiskelijat) Asiakkuuksien johtaminen (erikoiskosmetologi- ja kampaajamestariopiskelijat)

Lähipäivät 25.–27.9.2023, 9.–11.10.2023 ja 20.–22.11.2023:

Ekologisissa ihon- ja hiustenhoitopalveluissa toimiminen (erikoiskosmetologi- ja kampaajamestariopiskelijat) Projektin johtaminen (erikoiskosmetologi- ja kampaajamestariopiskelijat) Kevät 2024

Lähipäivät 29.–31.1.2024 ja 4.–6.3.2024:

Teknologisissa hyvinvointipalveluissa toimiminen (erikoiskosmetologiopiskelijat) Työpaikkaohjaajana toimiminen (kampaajamestariopiskelijat) Projektin johtaminen (erikoiskosmetologi- ja kampaajamestariopiskelijat)

Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella tai yrittäjän oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena, yrittäjän oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 500 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelijamaksu on 100 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Viljamaa Katja

Opettaja

+358504150821

Tuusula, Kirkkotie 31

Brandt Ulla

Opettaja

+358504419910

Tuusula, Kirkkotie 31

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu