🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Erikoisammattitutkinnot

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Aloitus
Ks. eri toteutukset (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Aloitus
Ks. eri toteutukset (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutustapa
Monimuotototeutus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Tunne vahvuutesi – menesty, kehity ja inspiroidu johtajana!

Johtamisen asiantuntijana johdat, suunnittelet ja kehität omaa vastuualuettasi tai yritystäsi. Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto soveltuu sinulle, jos haluat syventää omaa osaamistasi johtamisen alalla ja edetä urallasi vaativampiin johtotehtäviin. Opintojen aikana saat paremmat valmiudet johtaa yrityksen tai vastuualueesi henkilöstöä, taloutta ja kehittää toiminnan tuloksellisuutta.

Keudan koulutuksen kautta saat

Monipuoliset opiskelumahdollisuudet: Voit valita tutkinnon osia tai suorittaa koko tutkinnon. Opiskelu toteutetaan monipuolisissa oppimisympäristöissä; verkkototeutus, monimuoto-opiskelu, lähiopetus tai koulutus yrityksen tiloissa.

Laadukas opetus: Johtamisopinnot toteutetaan ammattitaitoisten opettajien johdolla. Saat laadukasta ja käytännönläheistä opetusta, joka perustuu vahvaan työelämäperustaiseen tietoon.

Yhteistyö ja verkostoituminen eri alojen esihenkilöiden kanssa.

Koulutuksen räätälöinti: Johtamisopinnot ovat räätälöitävissä vastaamaan tarpeitasi.

Kehitysmahdollisuudet: Yksilöllisen ohjauksen avulla löydämme jokaisen potentiaalit. Johtamisopintojen suorittaminen voi antaa sinulle innostuksen jatkaa opintoja esim. avoimessa ammattikorkeakoulussa.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sopii sinulle, jolla on vankkaa käytännön kokemusta johtamisesta sekä vahva toimialasi ja organisaatiosi toiminnan osaaminen ja asiantuntemus. Osaat johtaa ja kehittää omaa vastuualuettasi ja vastaat oman yksikkösi tai vastuualueesi toiminnan johtamisesta niin, että organisaation strategiat toteutuvat ja päästään asetettuihin tavoitteisiin. Koulutus edellyttää työpaikkaa, jossa tehtävääsi sisältyy vastuualueen tai henkilöstön johtamista.

Erikoisammattitutkinnon opiskelu edellyttää riittävää suomen kielen taitoa. Lue lisää kielitaitovaatimuksista.

Miten ja missä voin opiskella?

Koulutusta järjestetään eri kohderyhmille, valitse itsellesi sopivin! Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1–1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Yleinen toteutus kaikkien alojen esimiehille

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Tutkinto sopii sinulle, joka haluat vahvistaa osaamistasi esimiehenä tai johtajana vastuualueellasi omaa hyvinvointiasi unohtamatta. Kuljemme mukanasi koko matkan ohjaten ja sparraten toiveidesi mukaan. Koulutus toteutetaan lähi- ja verkko-opetuksena noin yhtenä päivänä kuussa. Koulutus sisältää lähiopetusta, verkko-opetusta ja/tai -tehtäviä sekä työpaikalla järjestettävää koulutusta. Koulutuksen voi aloittaa joustavasti.

Kysy lisää!

Kihlman Anne

Opettaja

+358505954080

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Järjestöjohtajille suunnattu toteutus

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Toteutus on suunnattu järjestöjen yhdistysten johtajille. Koulutuksessa pääset vertaisoppimaan yhdessä muiden järjestöjohtajien kanssa käytännönläheisesti ihmisten johtamista, ja opiskelu tukee juuri sinun työtäsi. Tässä toteutuksessa lähipäiviä on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Koulutus on mahdollista suorittaa oppisopimuksena. Koulutuksen voi aloittaa joustavasti.

Kysy lisää!

Kihlman Anne

Opettaja

+358505954080

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Kuntien ja sosiaali- ja terveysalan esimiehille suunnattu toteutus

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Tässä toteutuksessa solmitaan oppisopimus työnantajan kanssa ja lähipäiviä on noin yhtenä päivä kuukaudessa. Ota yhteyttä niin mietitään juuri sinulle sopiva opiskelupolku.

Kysy lisää!

Kihlman Anne

Opettaja

+358505954080

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Tekstiili- ja muotialalle suunnattu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Opinnot toteutetaan joko verkossa tai lähiopiskeluna. Opiskelu tapahtuu alan työn ohessa. Seuraava verkkototeutus alkaa 19.9.2024 ja lähitoteutus alkaa 21.11.2024. Lue lisää tekstiili- ja muotialalle suunnatusta toteutuksesta ja hae mukaan tästä.

Kysy lisää!

Kihlman Anne

Opettaja

+358505954080

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Majoitus- ja ravitsemisalalle suunnattu johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto

Opinnot toteutetaan monimuotokoulutuksena. Opiskelu tapahtuu alan työn ohessa. Seuraava toteutus alkaa 19.9.2024. Lue lisää majoitus- ja ravitsemisalalle suunnatusta toteutuksesta ja hae mukaan tästä.

Kysy lisää!

Koivunen Johanna

Opettaja

+358505958370

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppisopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 800 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 200 euroa tutkinnon osaa kohden.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Ks. eri toteutukset

  • Monimuotototeutus
  • Järvenpää
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ks. eri toteutukset

  • Oppisopimuskoulutus
  • Järvenpää
  • Hakuaika: Jatkuva haku

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto (180 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu