Ammattitutkinnot

Kohtaa ja kannusta, ohjaa ja johda

Keuda, paikassa Järvenpää
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kohtaa ja kannusta, ohjaa ja johda

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Tule vahvistamaan osaamistasi kohti parempaa henkilöstötyötä!

Lähiesihenkilönä kohtaat työssäsi erilaisia tilanteita ja ihmisiä, joista jokainen on ainutlaatuinen. Sinulla on tärkeä rooli tiimin ohjaamisessa ja sen tavoitteiden toteutumisessa. Tiedätkö, miten voit palkita hyvästä suorituksesta? Mikä on hyvä suoritus? Osaatko hyödyntää henkilöstön osaamista ja tukea työhyvinvointia?  Mitä ovat organisaatiosi henkilöstökäytänteet?

Tule syventämään henkilöstötyön osaamistasi ja omia vuorovaikutustaitojasi. Löydät myös keinoja hankalampien tilanteiden ratkaisemiseen!

Lähiesihenkilötyö on ihmisten ja asioiden johtamista. Se on palkitsemista hyvistä suorituksista, työhyvinvoinnista huolehtimista ja erilaisten tilanteiden hoitamista. Se on ymmärtämistä, miten säädökset ja työnantajakohtaiset ohjeet ja määräykset vaikuttavat johtamistyöhön.   

Esihenkilöille suunnattu koulutus sisältää mm. seuraavia teemoja:

Vuorovaikutus ja ihmisten moninaisuus, palaute, puheeksi ottaminen Hankalien tilanteiden ennakointi  ja keinoja ratkaisuihin Työhyvinvoinnin ja työsuojelun edistäminen  Henkilöstösuunnittelu ja henkilöstötunnusluvut  Palkkaus ja palkitseminen  Työaika, poissaolot 

Keudassa tarjoamme sinulle vahvaa tukea osaamisesi kehittämiseen, sillä painotamme opinnoissa henkilökohtaista ohjausta. Meillä pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Monipuoliset ja mielenkiintoiset opetusmenetelmät takaavat, että opit soveltamaan oppimaasi heti käytäntöön.  Koulutus sopii sinulle, joka toimit tällä hetkellä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön lähiesihenkilönä, tiimiesihenkilönä tai ”kymppinä”.

Tutustu tutkinnon osan sisältöön Opintopolussa

Tietoja koulutuksesta

Tutkinnon osa

Henkilöstötyö (40 osp). Tutkinnon osa Lähiesimiestyön ammattitutkinnosta.

Laajuus ja kesto

40 osp. Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opiskelusuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi.

Kenelle

Sinulla on alan perustutkinto tai olet kerryttänyt itsellesi sitä vastaavat tiedot ja taidot työelämässä. Osallistuaksesi opintoihin sinulla tulee olla alan työpaikka tällä hetkellä.

Kustannukset

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta opiskelumaksu on 150 euroa. Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta. Lisätietoa opiskelumaksusta.

Toimipiste, toteutustapa ja ajankohta

Toimipiste

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Ajankohta

Koulutus alkaa 4.9.2024. Opintojen aloitus sovitaan kanssasi henkilökohtaisesti, jos sinut valitaan opiskelijaksi.

Koulutus sisältää lähiopetusta Keudan Sibeliuksenväylän toimipisteessä, oppimistehtäviä ja omalla työpaikalla asioiden syventämistä käytännön työtehtävissä. Koulutukseen sisältyy kolme opetuspäivää.

Opiskelumuoto

Tämä on monimuotototeutus. Hankit osaamistasi erilaisissa oppimisympäristöissä ja eri tavoilla. Opiskelu voi sisältää esim. lähi- ja etäopiskelua, verkossa opiskelua sekä itsenäistä että ryhmässä opiskelua. Täydennät opiskelua tarpeen mukaan työelämässä oppien. Saat palautetta osaamisesi kehittymisestä opettajalta ja työpaikan ohjaajalta. Kun olet saavuttanut ammatillisen osaamisesi, osoitat sen näytössä työpaikalla käytännön työtilanteissa. Opintojen ajaksi voidaan solmia oppisopimus tai koulutussopimus.

Koulutukseen hakeutuminen

Jatkuva haku

Haku koulutukseen alkaa 1.1.2024 ja päättyy 28.8.2024. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon kuluessa siitä, kun täytät hakulomakkeen.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Nenonen Mari

Opettaja

+358505926323

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358401744434

Järvenpää, Sibeliuksenväylä 55

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kohtaa ja kannusta, ohjaa ja johda, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kohtaa ja kannusta, ohjaa ja johda? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu