Kuljetusalan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda
Yhteenveto
   
Kerava, Mäntsälä
Ammattitutkinnot
Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin

Kuljetusalan ammattitutkinto (150 osp)

Syvennä osaamistasi kuljetusalan ammattitutkinnolla!

Kuljetusalan ammattilaisena tunnet ajoneuvosi kuin omat taskusi ja pärjäät tien päällä turvallisesti kelillä kuin kelillä. Ammattitaitoosi kuuluu ajoneuvon kuljetus, kuormaaminen ja kuormankäsittely. Tunnet luvat, lait ja säädökset, hallitset ajamiseen liittyvän tietotekniikan, asiakaspalvelutaidot ja osaat ajaa huolellisen ennakoivasti yllättävissäkin olosuhteissa. Tutkinnon suorittaneena voit toimia myös työnjohdollisissa tehtävissä.

Keudassa opiskelet joustavasti, mikä tarkoittaa sitä, että aiempi alan osaamisesi tullaan huomioimaan eduksesi. Pääset opiskeluaikana mukaan luokka-, halli- sekä ajo-opetukseen kokeneiden opettajien opastuksella. Pääset myös verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.

Tutkinnosta valmistuttuasi voit toimia kuljettajana erityistä osaamista vaativissa tehtävissä esim. erikoiskuljetuksissa, säiliökuljetuksissa tai asennuskuljetuksissa. Sinulla on myös valmiudet toimia työnjohdollisissa tehtävissä korjaamoilla ja terminaaleissa.

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos sinulla on jo raskaan ajoneuvon ammattikuljettajan työkokemusta ja työskentelet alalla tällä hetkellä. C-ajo-oikeus on perusedellytys opintojen aloittamiselle. Työnjohdon osaamisalalla edellytetään lisäksi tuntemusta terminaalien logistiikasta tai korjaamoiden toiminnasta. Tätä tutkintoa voi opiskella vain, jos täytät tutkintokohtaiset terveydentilavaatimukset ja sinulla on CE-ajo-oikeuteen vaadittava terveydentila. Ennen valintaa tarkistamme ajokorttiotteesta, että sinulla on ammattikuljettajalle soveltuva ajohistoria. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, haethan logistiikan perustutkintoon. 

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää vuoden. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Keravan ilta-monimuotokoulutus

Opinnot sisältävät lähi- ja etäpäiviä sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Lähiopetusta on korkeintaan neljänä iltana viikossa (klo 14-20). Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Mäntsälän ilta-monimuotokoulutus

Opinnot sisältävät työssäoppimista omalla alan työpaikalla ja lähiopetusta Lukkarinpolun toimipisteessä Mäntsälässä. Koulutus voi myös sisältää kirjallisia tehtäviä sähköisen oppimisympäristön (Pinja) kautta. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella. Koulutus alkaa 11.4.2023.

Kysy lisää!

Roininen Sari

Opettaja

+358 401 745 552

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Toivanen Eija

Opinto-Ohjaaja

+358 503 219 155

Mäntsälä, Lukkarinpolku 2

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuljetusalan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuljetusalan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Keuda

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...


Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Keuda

Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

 Näytä puhelinnumero
www.keuda.fi


Arvioinnit
Kuljetusalan ammattitutkinto (150 osp) ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa koulutuksesta Kuljetusalan ammattitutkinto (150 osp) täytä seuraavat tiedot: