Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

Ammattitutkinnot
Ei arviointeja

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Järvenpää
Kysy lisätietoja koulutuksesta! 👍

Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Kehitä esimiestaitojasi ja tuo uutta tehoa tiimiisi!

Tämän käytännönläheisen koulutuksen avulla kehität omaa lähiesimiesosaamistasi ja tiimisi toimintaa. Koulutuksen aikana saat oivalluksia ja lisäoppia mm. esimieheksi kasvamiseen, ihmisten valmentavaan johtamiseen, viestintä- ja palautetaitoihin, työlainsäädäntöön, perehdyttämiseen sekä tiimisi toiminnan tuloksekkaaseen kehittämiseen.

Saat palautetta omasta työstäsi ja runsaasti tukea osaamisesi kehittämiseen ja omien vahvuuksiesi löytämiseen sekä omasta hyvinvoinnistasi huolehtimiseen. Laadimme sinulle henkilökohtaisen opintosuunnitelman huomioiden aikaisemmat koulutuksesi ja työkokemuksesi. Hyödynnämme opetuksessa mielenkiintoisia ja monipuolisia opetusmenetelmiä.

Mitä osaamista tarvitset juuri nyt lisää tiimisi ja itsesi kehittämiseen?

Tutustu tutkinnon sisältöön

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Koulutus sopii sinulle, joka toimit tällä hetkellä esimerkiksi työryhmän, tiimin, osaston tai palveluyksikön lähiesimiehenä, tiimiesimiehenä tai ”kymppinä”.

Ammattitaitoisia lähiesimiehiä tarvitaan erilaisissa ja erikokoisissa organisaatioissa, esimerkiksi palvelualalla, sosiaali- ja terveysalalla sekä logistiikan aloilla.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa sinulle tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Keskimäärin koulutus kestää 1 – 1,5 vuotta. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia). Koulutusta järjestetään eri kohderyhmille, valitse itsellesi sopivin!

Kysy lisää!

Heikkinen Johanna

Koulutusassistentti

+358 401 744 434

Kerava, Sarviniitynkatu 9

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Lähiesimiestyön ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu