🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

Ammattitutkinnot

Liiketoiminnan ammattitutkinto (150 osp)

Keuda, paikassa Kerava
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Liiketoiminnan ammattitutkinto (150 osp)

Viisi iloista opiskelijaa näyttää peukkua ylöspäin
Aika siirtyä vastuullisempiin tehtäviin? Kehity ja pätevöidy alasi asiantuntijaksi opiskelemalla oman työsi ohessa.

Liiketoiminnan ammattilaisena sinulla on asiakaslähtöistä liiketoimintaosaamista, viestintä- ja vuorovaikutusosaamista, kielitaitoa sekä talouden hallinnan että digitaalista osaamista. Voit toimia erilaisissa liiketoiminnan asiantuntijatehtävissä yritysten ja muiden organisaatioiden työtehtävissä.

Ammattitutkinto tarjoaa sinulle mahdollisuudet edetä vaativampiin tehtäviin liike-elämässä. Opintojen aikana pääset verkostoitumaan ja päivittämään osaamistasi oman työsi näkökulmasta sekä kehittämään työpaikkasi yritystoimintaa. Opinnoista saat hyvät eväät liiketoiminnan eri osa-alueisiin sekä paljon käytännön työkaluja työsi tueksi.

On ollut opettavainen ja hyödyllinen kokonaisuus, joka on tukenut omaa muuttunutta työnkuvaani todella hyvin.

Lotta Häkkinen, työpajaesihenkilö

Voit suuntautua opinnoissasi esimerkiksi kirjanpidon ja tilinpäätöstaitojen vahvistamiseen, palkka- ja henkilöstöhallintoon, asiakaskokemuksen kehittämiseen, palvelumuotoiluun tai aulapalveluihin. Voit hankkia myös finanssipalveluiden, kiinteistövälityksen tai kansainvälisen liiketoiminnan ja myynnin ja markkinointiviestinnän, huolinnan osaamista, mikäli toimit vastaavissa työtehtävissä.

Keudan kouluttajilla on vahva liiketoiminnan kokemus eri aloilta. Panostamme yritysyhteistyöhön ja ajankohtaiseen työelämäosaamiseen. Sinulla on mahdollista opiskella osittain tai kokonaan etänä sekä monipuolisissa verkko-oppimisympäristöissämme.

Tutustu tutkinnon sisältöön Opintopolussa

Sopiiko tämä tutkinto minulle?

Tämä tutkinto sopii sinulle, jos työskentelet jo alan työtehtävissä. Sinulla tulee olla opiskeltavan osaamisalan perusosaamista sekä työ, jossa pääset tekemään valittujen tutkinnon osien mukaisia työtehtäviä. Mikäli nämä edellytykset eivät täyty, voit käydä tutustumassa liiketoiminnan perustutkintoon.

Miten ja missä voin opiskella?

Opintojen alussa kanssasi tehdään yksilöllinen opintosuunnitelma, jossa otetaan huomioon myös aikaisempi osaamisesi. Voit suorittaa tutkinnosta myös pienempiä kokonaisuuksia (tutkinnon osia).

Opinnot toteutetaan päivä-monimuotokoulutuksena. Tutkinto suoritetaan suurimmaksi osaksi työpaikalla valittujen tutkinnon osien mukaisissa työtehtävissä. Koulutuksen voi aloittaa joustavasti oman aikataulun mukaan. Koulutus on myös mahdollista suorittaa oppisopimuksella.

Maksaako tämä koulutus?

Oppisopimuksena ja koulutussopimuksena koulutus on maksuton. Ilman oppi- tai koulutussopimusta koko tutkinnon opiskelumaksu on 400 euroa ja yksittäisissä tutkinnon osissa opiskelumaksu on 100 euroa tutkinnon osaa kohden. Oma kannettava tietokone on suotava, mutta ei pakollinen.

Opiskelumaksu laskutetaan pääsääntöisesti yhdessä erässä opintojen alettua. Opiskelumaksua ei palauteta. Opintojen aloituksen voi perua veloituksetta ennen opintojen sovittua aloitusta.

Miten haen?

Tähän koulutukseen on jatkuva haku auki.

Haethan vain yhteen koulutukseen kerrallaan. Hakukohdetta on mahdollista vaihtaa olemalla yhteydessä Hakeutumispalveluihin. Ilmoitathan Hakeutumispalveluihin myös, jos haluat täydentää hakemuksesi tietoja tai esimerkiksi yhteystietoihisi tulee muutos.

Hakulomake Hakijan ohjeet

Kysy lisää!

Erola Leena

Opettaja

+358401745624

Kerava, Keskikatu 3 (Keuda-talo)

Keudan Hakeutumispalvelut

+358 9 2738 3700

Liiketoiminnan osaajaksi tutkinnon osa kerrallaan!

Voit myös keskittyä ammattitaitosi parantamiseen rajattuun aiheeseen keskittyvässä koulutuksessa. Valitse kehittämistarpeitasi vastaavat tutkinnon osat liiketoiminnan osaaja -tuoteperheestä. Voit edetä kohti tutkintoa osa kerrallaan tai suorittaa yksittäisen tutkinnon osan.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Liiketoiminnan ammattitutkinto (150 osp), voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Liiketoiminnan ammattitutkinto (150 osp)? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Keuda
Sibeliuksenväylä 55 A
04400 Järvenpää

Keuda - Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on yksi Suomen suurimpia nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Keuda palvelee Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskotaan tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli...

Lue lisää oppilaitoksesta Keuda ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu