🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Ammatillisen tutkinnon osat

Henkilöstöpalvelut 60 osp

OSAO, paikassa Kaukovainio (+1 sijaintia)
Pituus
5 kuukautta
Aloitus
4 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 30.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Pituus
5 kuukautta
Aloitus
4 marraskuuta, 2024 (+2 toteutusta)
Hakuaika
Hakuaika: 30.9.2024
Toteutustapa
Lähiopetus, Oppisopimuskoulutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Henkilöstöpalvelut 60 osp

Henkilöstöpalveluilla on tärkeä rooli yritysten ja organisaatioiden toiminnassa. Hyvä henkilöassistentti on korvaamaton apu yrityksen johdolle ja esimiehelle onnistuneen henkilöstöhallinnon toteutumisessa.

Koulutuksen toteutus

Koulutus on päätoimista päiväopiskelua. Opetus järjestetään pääosin lähiopetuksena oppilaitoksen tiloissa. Lisäksi koulutukseen kuuluu työssäoppimisjakso, jossa tehdään tutkinnon osaan kuuluva näyttö.

Koulutuksen sisältö

Henkilöstöpalvelut, 60 osp on tutkinnon osa Liiketoiminnan ammattitutkinnosta. Henkilöstöpalvelut tutkinnon osa opettaa sinulle henkilöstöhallinnon tehtävissä toimimista. Koulutuksen aikana käydään läpi mm henkilöstöpalvelut työ- ja toimintaympäristönä, työsuhteen elinkaari sekä työvälineohjelmien käyttö. Tutkinnon osan suorittaminen auttaa työllistymään monipuolisiin asiakaslähtöisiin henkilöstöpalvelujen työtehtäviin. Henkilöstöpalvelut tutkinnon osa on osa liiketoiminnan ammattitutkintoa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Henkilöstöpalvelut 60 osp, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

4 marraskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Kaukovainio
  • Hakuaika: 30.9.2024

Kysy lisätietoja

  • Oppisopimuskoulutus
  • Oulu
  • Hakuaika: Joustavasti

Hakeminen

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on aiempaa liiketoiminnan koulutusta tai työkokemusta sekä halu toimia henkilöstöhallinnon erilaisissa ja monipuolisissa työtehtävissä.

Kielitaidon arviointi

Menestyminen opinnoissa edellyttää opiskelijaksi valittavalta riittävää suomen kielen taitoa. Jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi, hän voi osoittaa riittävän kielitaidon todistuksella tai osallistumalla kielitaidon arviointiin. Tähän koulutukseen kielitaitotasosuositus on B2.1.

Tutkinto / todistus

Henkilöstöpalvelut 60 osp

Kustannukset

Koulutuksen hinta on 150 € (alv 0%) .

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Voit katsoa lisätietoja koulutuksesta oppilaitoksen sivuilta, jonne pääset siirtymään Yhteenvetolaatikon Lue lisää -painikkeen kautta. Voit myös kysyä lisää oppilaitokselta. Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
OSAO
Kotkantie 1
90250 Oulu

OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Meillä on ammatillisen koulutuksen kaikki alat ja koko elinkaari – kaikille ikäryhmille. Opiskele ammatti, kehitä osaamistasi tai siirry uudelle alalle. Olemme avoinna hakijoille läpi vuoden. Opiskelijoita 8 500 Mitattu opiskelijatyytyväisyys...

Lue lisää oppilaitoksesta OSAO ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu