Kansanopistot

Kuvataiteen syventävä linja

Pekka Halosen akatemia, paikassa Tuusula
Pituus
15 viikkoa
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
2 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
15 viikkoa
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
2 syyskuuta, 2024 katso lisätiedot
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Kuvataiteen syventävä linja

Kuvataiteen syventävä linja

Pekka Halosen akatemian kansanopiston Kuvataiteen syventävän linjan opetussisällöt uudistuvat vuosittain. Syksyn 2024 opetustarjonta soveltuu uusien opiskelijoiden lisäksi myös aiemmin Pekka Halosen akatemian kansanopistossa tai Syventävällä linjalla opiskelleille.

11 viikkoa kestävä, kuvataiteeseen keskittyvä kansanopistolinja on tarkoitettu niille, joilla on jo perustiedot kuvan tekemisestä, kuvataidetta aiemmin opiskelleille ja harrastaneille, taiteen perusopetusjakson työväen- ja kansalaisopistoissa käyneille tai muuten edistyneille tekijöille. Linja soveltuu kuvataiteen jatko-opintoja suunnitteleville aikuisille, opiskelusta tai työelämästä taukoa pitäville sekä eläkkeellä oleville.

Kuvataiteen syventävä linja luo erilaisen kuvataideopetuksen tason työväen- ja kansalaisopistojen ja toisaalta ammatillisen taideopetuksen väliin. Linjan tavoitteena on keskittyä työskentelemään ammattitaiteilijoiden ohjauksessa ja näin syventää omaa, henkilökohtaista kuvallista ilmaisua ja ajattelua. Opetus on yksilöllistä ja ohjaa itsenäiseen työskentelyyn ja valintojen tekemiseen. Opintojen kuluessa ja päätteeksi annettavan palautteen tavoitteena on tukea ja rohkaista itsenäistä työskentelyä ja kuvallisen ajattelun selkiytymistä.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Kuvataiteen syventävä linja, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

2 syyskuuta, 2024

  • Lähiopetus
  • Tuusula

Hakeminen

Hakuaika alkaa 18.3.2024 klo 9.00 ja päättyy 24.5.2024.Opiskelijat valitaan hakemusten saapumisjärjestyksessä. Ilmoitamme opiskelijavalinnasta kahden viikon kuluessa hakemuksen saapumisesta.

Tutkinto / todistus

Kansanopistolinja

Kustannukset

Opiskelu on maksullista (70 euroa / vko). Opintomaksuun ei sisälly ruokailu- tai materiaalikustannuksia. Oppilaitoksen kautta saatavista materiaaleista saatetaan periä maksuja.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Kuvataiteen syventävä linja? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Pekka Halosen akatemia
Kansanopistontie 60
04380 Tuusula

Pekka Halosen akatemia

Keudan Pekka Halosen akatemia on kuvallisen ilmaisun koulutukseen erikoistunut Keudan toimipiste Tuusulan Rantatien tuntumassa. Toimipisteessä toimivan kansanopiston tavoitteena on kehittää kuvataiteen koulutusta, joka kohdistuu taiteen ammattiopetuksen ja toisaalta työväen- ja kansalaisopistojen opintojen väliin. Kansanopistossa on opetusta kolmella eri linjalla. Opisto...

Lue lisää oppilaitoksesta Pekka Halosen akatemia ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu