AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Fysioterapeutti (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti (+1 sijaintia)
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Fysioterapeutti (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus

muistilappu, tietokone ja lasi, lab logo

Fysioterapeutti on monipuolinen kuntoutuksen ammattilainen, jonka työssä painottuvat toimintakyvyn arviointi, ylläpito ja edistäminen. Fysioterapeutti ohjaa työssään ihmisiä liikkumaan terveellisesti sekä parantaa ja ylläpitää asiakkaan hyvinvointia ja toimintakykyä. 

Fysioterapeutti auttaa asiakkaitaan esimerkiksi erilaisten vammojen, sairauksien toimintahäiriöiden tai muiden liikkumista, työkykyä tai hyvinvointia rajoittavien tekijöiden hoidossa. Fysioterapeutti suunnittelee asiakkailleen yksilöllisen, asiakkaan tarpeita ja tavoitteita parhaiten palvelevan kokonaisuuden yhdessä asiakkaan sekä muiden hoitoon osallistuvien asiantuntijoiden kanssa.

Millaista fysioterapeutiksi opiskelu monimuotoisesti on?

LAB-ammattikorkeakoulun verkkopainotteisessa fysioterapeuttikoulutuksessa opiskellaan monimuoto-opiskeluna, jossa yhdistyvät verkko-opiskelu, itsenäinen opiskelu, tiimityöskentely sekä lähiopiskelu kampuksella. Teoriaopinnot opiskellaan verkko-opetusmenetelmiä hyödyntäen säännöllisissä ryhmän verkkotapaamisissa.

Fysioterapeutin koulutuksen lähiopetusviikoilla harjoitellaan käytännön- ja kädentaitoja kampuksella. Ammatillinen harjoittelu tapahtuu fysioterapeutin ohjauksessa harjoittelujaksoilla, joita voit toteuttaa erilaisissa fysioterapeutin työympäristöissä esimerkiksi kotipaikkakunnallasi.

Fysioterapeutiksi opiskelu on käytännönläheistä ja pääset soveltamaan oppimaasi aidoissa asiakastilanteissa, työelämän hankkeissa ja osana moniammatillisia ryhmiä.

Verkkotapaamiset toteutuvat viikoittain maanantaisin ja tiistaisin aamupäivällä klo 8–12. Käytännön- ja kädentaitoja harjoitellaan Lahden kampuksella kerran kuukaudessa pääsääntöisesti maanantaista keskiviikkoon. Opinnot alkavat orientaatiopäivillä viikolla 2 ja muut lähiopetuspäivät ovat keväällä 2024 viikoilla 6, 10, 14, 19 ja 22.

Opiskelu edellyttää sinulta aktiivista opiskeluotetta, itseohjautuvuutta sekä mahdollisuutta osallistua sovittuihin yhteisiin oppimistapahtumiin lähipäivinä, verkossa ja pienryhmissä. Sinun tulee varata aikaa opiskeluun keskimäärin 40 h/viikko.

Opintojen sisältö

Fysioterapeuttikoulutuksen ydinosaamisen muodostavat toimintakyvyn tutkimis- ja arviointiosaaminen, ohjaus- ja neuvontaosaaminen ja terapiaosaaminen. Opinnot etenevät vuositeemojen mukaisesti.

Ensimmäisen lukuvuoden aikana perehdyt fysioterapeutin ammattiin ja alaan.

Toisen lukuvuoden aikana opiskelet työ- ja toimintakyvyn arviointia ja opit, kuinka voit edistää sitä työssäsi fysioterapeuttina.

Kolmantena lukuvuotena perehdyt erilaisiin tapoihin soveltaa fysioterapian tutkimis- ja terapiamenetelmiä sekä opit toimimaan alasi asiantuntijana.

Neljäntenä lukuvuotena opinnoissa tuetaan erityisesti kasvuasi fysioterapian kehittäjäksi ja vaikuttajaksi.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Fysioterapeutti (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 2 toteutusta

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Lahti
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Lappeenranta
  • Viimeinen hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Fysioterapeutti (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Fysioterapeutti (AMK) | verkkopainotteinen monimuotototeutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu