🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Muotoilija (AMK) | tuotemuotoilu | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)
Toteutustapa
Lähiopetus
Katso lisätietoja oppilaitoksen sivuilta

Muotoilija (AMK) | tuotemuotoilu | päivätoteutus

ikkunat ja lab logo

Tuotemuotoilun koulutuksessa pääset oppimaan monipuoliseksi muotoiluosaajaksi ja opiskelemaan kokeneiden muotoilijoiden ohjauksessa. Tuotteiden muotoilijana kehität tuotteista parempia ja toimivampia niin ihmisten kuin ympäristön kannalta: muotoilet esteettisempiä, käytettävämpiä, helpompia ja vastuullisempia tulevaisuuden tuotteita. 

Yhteisten ydinopintojen lisäksi voit syventää osaamistasi kokeelliseen esinemuotoiluun, teolliseen muotoiluun, tuotekehitykseen ja innovaatioihin. Opinnoissa painotamme kestävyyttä ja vastuullisuutta sekä huomioimme alaa muuttavat ilmiöt ja trendit. Opinnoissasi kehität ammatissa tarvittavia taitoja, kuten luovuutta ja visualisointikykyä, yhteistyökykyä, ammatillisia viestintätaitoja sekä yleissivistystä – usein työelämän hankkeissa ja yritysyhteistyössä. Voit myös laajentaa ammatillista osaamistasi lähtemällä kansainväliseen opiskelijavaihtoon ulkomaille.

Tuotemuotoilun koulutus mahdollistaa monipuoliset uranäkymät

Kampuksilla on tilaa inspiraatiolle ja soveltavalle tutkimukselle. Yhteydet työelämään eivät ole vain luentoja tai vierailupuhujia, vaan oikeita projekteja tunnettujen brändien ja kasvuyritysten kanssa. Projektit simuloivat työelämää ja tarjoavat verkostoitumista ja uramahdollisuuksia jo opiskeluaikana. LAB Muotoiluinstituutti on alan vanhimpia oppilaitoksia, ja meillä opiskelet luovassa, yhteisöllisessä ja nykyaikaisessa ympäristössä, jossa tilat ja laitteet mahdollistavat monialaisuuden ja tulevaisuuden tekemisen. 

Tuotemuotoilijaksi valmistumisen jälkeen olet valmis – et vain työelämään vaan vaikuttamaan ja valloittamaan. Olipa unelmasi sitten johtaa suunnitteluprojekteja globaalissa yrityksessä, innovoida start-up-maailmassa tai olla muutosagentti julkisella sektorilla, tuotemuotoilun koulutus on alusta uusiin mahdollisuuksiin.

Tuotemuotoilulla käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja

Tuotemuotoilun koulutuksen keskiössä ovat ihminen ja planeetta: opit muotoilemaan käyttäjä- ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja osana kestävää liiketoimintaa muodon, materiaalin ja valmistusprosessien kautta. Muotoilijan erikoistaidot, kuten visualisointi-, mallinnus- ja esitystekniikat, ovat opintojen ytimessä kädentaitojen ja materiaalityöstötaitojen rinnalla.

Lahden kampuksen nykyaikaiset oppimistilat ja erikoislaitteet tarjoavat monipuolisen ja modernin opiskeluympäristön, joka mahdollistaa myös poikkimuotoilullisen ja -taiteellisen yhteistyön. Opiskelet kiinteässä yhteydessä työelämään: erilaiset yritysten ja ammattilaisten kanssa toteutettavat aidot yhteistyöprojektit ovat opintojemme suola. 

Opintojen rakenne

YDINOSAAMINEN 75 op
Yhteinen ydinosaaminen 15 op
Ammatillinen ydinosaaminen 60 op

TÄYDENTÄVÄ OSAAMINEN 120 op

HARJOITTELU 30 op
OPINNÄYTETYÖ 15 op

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Muotoilija (AMK) | tuotemuotoilu | päivätoteutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy 2024

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Hakuaika: Kevään yhteishaku (13.–27.3.2024)

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Muotoilija (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Muotoilija (AMK) | tuotemuotoilu | päivätoteutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
LAB-ammattikorkeakoulu
Mukkulankatu 19
15210 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää – tehdä työstä merkityksellisempää. Haluttiin parempi työelämä, ja sitä varten tarvittiin parempi ammattikorkeakoulu. LAB aloitti toimintansa 1.1.2020, kun Lahden ja Saimaan ammattikorkeakoulut yhdistyivät. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu