Sivuston käyttötapa: Mobiili

Sairaanhoitaja (AMK) | maahanmuuttajille suunnattu koulutus | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu
Yhteenveto
3,5 vuotta
Syksyllä
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
   
Lähiopetus
Lahti
AMK-tutkinnot, päiväopinnot

Sairaanhoitaja (AMK) | maahanmuuttajille suunnattu koulutus | päivätoteutus

Tavoite

Oletko maahanmuuttaja tai maahanmuuttajataustainen ja haluat työskennellä sairaanhoitajana?

LABissa Lahden kampuksella järjestetään maahanmuuttajille ja maahanmuuttajataustaisille suunnattu sairaanhoitajakoulutus.

Koulutuksen opetuskieli on suomi. Koulutuksen alussa riittää, että osaat suomea B1-tasolla. Tason määrittelyssä käytetään "Kielten oppimisen, opettamisen ja arvioinnin eurooppalaista viitekehystä". Koulutuksen aikana opiskelet lisää suomea ja saat tukea kielitaitosi kehittämiseen.

Sairaanhoitajakoulutuksen jälkeen voit toimia sairaanhoitajana esimerkiksi akuutissa hoitotyössä, mielenterveys- ja päihdehoitotyössä, lasten ja nuorten hoitotyössä, leikkaussalissa tai kotihoidossa. Sairaanhoitajana toteutat hoitotyötä sekä ohjaat asiakkaita ja heidän omaisiaan. Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisissa hoitotiimeissä, esimerkiksi sairaaloissa, etävastaanotolla ja asiakkaiden kotona. Voit työskennellä myös tiimin johtajana. Sairaanhoitajan on osattava toimia hoitotilanteissa sekä itsenäisesti että yhdessä hoitotiimin kanssa. Työssä on oltava valmis tekemään itsenäisesti päätöksiä, jotka perustuvat tutkittuun tietoon ja hoito-ohjeisiin.

Sairaanhoitajan (AMK) tutkinto antaa sinulle pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

LABin sairaanhoitajakoulutuksessa toimitaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Opintojesi aikana opit konkreettisesti tekemään kestävän kehityksen mukaisia päätöksiä.

Sisältö

Koulutus sisältää sairaanhoitajan ammatillisia opintoja ja suomen kielen opintoja. Suomen kielen taitosi kehittyy myös sairaanhoitajan ammatillisten opintojen yhteydessä. Sinulla on myös mahdollisuus saada yksilöllistä tukea suomen kielen opiskeluun.

Koulutuksessa korostuvat sairaanhoitajan osaamisvaatimukset, joita tarvitaan tulevaisuudessa. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset teknologisten ratkaisujen hyödyntäminen sairaanhoitajan työssä.

Opintosi sisältävät harjoittelua esimerkiksi sairaalassa. Opinnoissa on myös erilaisia työelämän kanssa tehtäviä projekteja.

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulussa voi opiskella sosiaali- ja terveysalaa, tekniikkaa, liiketaloutta, hotelli-, ravintola ja matkailualaa sekä muotoilua, taidetta ja visuaalista viestintää. LABin Muotoiluinstituutti jatkaa Lahden Muotoiluinstituutin ja Imatran taidekoulun pitkiä perinteitä. Lisäksi LAB-ammattikorkeakoulu tarjoaa kaikille avoimia korkeakouluopintoja avoimessa AMK:ssa sekä täydennys- ja erikoistumiskoulutuksia jo korkeakoulututkinnon suorittaneille.  LABilla on...


Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

LAB-ammattikorkeakoulu

Kirkkokatu 27
15140 Lahti

Arvioinnit
Arvioinnit
Sairaanhoitaja (AMK) | maahanmuuttajille suunnattu koulutus | päivätoteutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.

Oppilaitoksen arvioinnit
(3,7)
Perustuu 4 arviointiin
Näytä oppilaitoksen kaikki arvioinnit