Kesän lisähaku on auki! Tutustu koulutuksiin ja nappaa opiskelupaikka syksyksi! 🤩

AMK-tutkinnot, päiväopinnot
Ei arviointeja

Sairaanhoitaja (AMK) | maahanmuuttajille suunnattu koulutus | päivätoteutus

LAB-ammattikorkeakoulu, paikassa Lahti
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus
Pituus
3,5 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Seuraava aloitus
Viimeinen hakuaika
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
Toteutustapa
Lähiopetus

Sairaanhoitaja (AMK) | maahanmuuttajille suunnattu koulutus | päivätoteutus

Tavoite

Oletko maahanmuuttaja tai maahanmuuttajataustainen ja haluat työskennellä sairaanhoitajana?

LABissa Lahden kampuksella järjestetään maahanmuuttajille ja maahanmuuttajataustaisille suunnattu sairaanhoitajakoulutus.

Koulutuksen opetuskieli on suomi. Koulutuksen alussa riittää, että osaat suomea B1-tasolla. Tason määrittelyssä käytetään "Kielten oppimisen, opettamisen ja arvioinnin eurooppalaista viitekehystä". Koulutuksen aikana opiskelet lisää suomea ja saat tukea kielitaitosi kehittämiseen.

Sairaanhoitajakoulutuksen jälkeen voit toimia sairaanhoitajana esimerkiksi akuutissa hoitotyössä, mielenterveys- ja päihdehoitotyössä, lasten ja nuorten hoitotyössä, leikkaussalissa tai kotihoidossa. Sairaanhoitajana toteutat hoitotyötä sekä ohjaat asiakkaita ja heidän omaisiaan. Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisissa hoitotiimeissä, esimerkiksi sairaaloissa, etävastaanotolla ja asiakkaiden kotona. Voit työskennellä myös tiimin johtajana. Sairaanhoitajan on osattava toimia hoitotilanteissa sekä itsenäisesti että yhdessä hoitotiimin kanssa. Työssä on oltava valmis tekemään itsenäisesti päätöksiä, jotka perustuvat tutkittuun tietoon ja hoito-ohjeisiin.

Sairaanhoitajan (AMK) tutkinto antaa sinulle pätevyyden toimia sairaanhoitajana kaikkialla Euroopan unionin alueella.

LABin sairaanhoitajakoulutuksessa toimitaan kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Opintojesi aikana opit konkreettisesti tekemään kestävän kehityksen mukaisia päätöksiä.

Sisältö

Koulutus sisältää sairaanhoitajan ammatillisia opintoja ja suomen kielen opintoja. Suomen kielen taitosi kehittyy myös sairaanhoitajan ammatillisten opintojen yhteydessä. Sinulla on myös mahdollisuus saada yksilöllistä tukea suomen kielen opiskeluun.

Koulutuksessa korostuvat sairaanhoitajan osaamisvaatimukset, joita tarvitaan tulevaisuudessa. Näitä ovat esimerkiksi erilaiset teknologisten ratkaisujen hyödyntäminen sairaanhoitajan työssä.

Opintosi sisältävät harjoittelua esimerkiksi sairaalassa. Opinnoissa on myös erilaisia työelämän kanssa tehtäviä projekteja.

Lähde: Opintopolku

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Syksy

  • Lähiopetus
  • Lahti
  • Viimeinen hakuaika: Yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Sairaanhoitaja (AMK)

LAB-ammattikorkeakoulu
Kirkkokatu 27
15140 Lahti

LAB-ammattikorkeakoulu

LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. LAB tarjoaa koulutusta viidellä eri alalla: hotelli-, ravintola- ja matkailuala, liiketalous, muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä, sosiaali- ja terveysala sekä tekniikka. LAB syntyi halusta uudistaa korkeakoulutusta ja työelämää — tehdä...

Lue lisää oppilaitoksesta LAB-ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu