Sivuston käyttötapa: Mobiili

Lahden Hierojakoulu


Lahden Hierojakoulu

Lahden Hierojakoulu tarjoaa hieronnan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta sekä jo koulutetuille hierojille ja terapeuteille ammatillista täydentävää koulutusta. Lisäksi he tarjoavat Päijät-Hämeen väestölle hoitopalveluja, joita ovat opiskelijahieronta sekä naprapaatin, fysioterapeutin ja koulutetun hierojan vastaanotto.

Lahden Hierojakoulun hierojakoulutus on perustutkintoa kattavampi, sillä se sisältää triggerpistekoulutusta, selkärangan mobilisointia, jäsenkorjausta ja mobilisoivaa hierontaa.

Oppilaitos tarjoaa valmistuneille opiskelijoille mahdollisuuden jäädä toimimaan ammatinharjoittajana koulun tiloihin. Tämän jälkeen valmistuneella hierojalla on paremmat valmiudet itsenäiseen ammatinharjoittamiseen.

Lisätietoa Lahden Hierojakoulusta?

Lisätietoa saat täyttämällä sivun alareunassa olevan yhteydenottopyynnön, jolloin Lahden Hierojakoulu ottaa sinuun suoraan yhteyttä toivomallasi tavalla. Kysy rohkeasti lisää!


Videoesittely

Hierojakoulutus Lahden ja Joensuun Hierojakouluissa

Koulutukset

Ammatillinen koulutus
Ammattitutkinnot
Hieronta Paikkakunta
Hierojakoulutus Lahti
Hierojakoulutus työn ohessa Lahti
Urheiluhierojakoulutus Lahti

Näytä kaikki

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää oppilaitoksesta Lahden Hierojakoulu? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Yhteystiedot

Lahden Hierojakoulu

Arvioinnit

Timo Lavikainen
(5)
Omistaja sekä opettajat äärettömän ammattitaitoisia sekä kannustavia. Opetus on helvetin hyvää sekä koulun ilmapiiri vertaansa vailla. Iso kiitos Petrille Mikalle Tonille sekä tietenkin Tytille. KIITOS!
vuoden2013sylkykuppi;D
(4)
Suomen paras hierojakoulu!! Opetus älyttömän hyvää ja mielenkiintoista. Ei tarvinnu tuppisuuna olla vaan läpän heitto tietyissä määrin oli enemmän kuin suotavaa. Annettiin tosi hyvin neuvoja asiakastyössä kun tuli jotai kysyttävää. Tietämystä tuli tietyistä asioista enemmän kuin olisi tarvis joka on hyvä asia koska tällä alalla tiedonjano vain k...
Näytä kokonaan
Carita Lång
(5)
Ota yhteyttä

Tilataksesi lisätietoa oppilaitoksesta Lahden Hierojakoulu täytä seuraavat tiedot:

Arvioinnit
Lahden Hierojakoulu
Arvioinnit
(4,4)
Perustuu 7 arviointiin