Sivuston käyttötapa: Mobiili

Urheiluhierojakoulutus

Lahden Hierojakoulu
Yhteenveto
Noin 1 vuosi
suomi
Opintotukikelpoinen
   
Päiväopinnot
Lahti
Ammattitutkinnot

Urheiluhierojakoulutus

Urheiluhieroja

Urheiluhierojakoulutus

Urheiluhierojakoulutus on ammattiin johtavaa koulutusta. Siihen kuuluu kaikki samat vaatimukset ja näytöt, kuin hierojakoulutukseenkin. Lisänä tulee urheiluvalmennuksen teoreettinen tausta ja mahdollinen käytännön toteutus. Näytöt läpäisseestä tulee koulutettu hieroja, jonka ei tarvitse maksaa ALV:tä hoitomaksuistaan. 

Lisäksi opintoihin sisältyy urheiluvalmennuksen teoreettinen tausta ja käytännön toteutus urheiluhierontoineen. Hierontaan sisältyvien perusopintojen lisäksi urheiluhieronnassa perehdytään valmennuksen teoreettiseen pohjaan, jota pyritään soveltamaan halukkaiden kanssa heidän omaan elämäänsä.

Urheiluhierojakoulutukseen hakevan olisi hyvä olla nykyinen tai entinen kilpaurheilija tai valmentaja, sillä valmennuksen perusteiden ymmärtämiseen tarvitaan omakohtaisia kokemuksia.

Hieroja työelämässä

Hieroja työskentelee itsenäisenä yrittäjänä tai erilaisissa terveys- ja liikunta-alan sekä vapaa-ajan yhteisöissä. Työtä tehdään vaihtelevissa työympäristöissä; liikuntakeskuksissa ja kodeissa. Hierojat työskentelevät terveiden ja sairaiden ihmisten parissa. Nuoria kohdataan esim. valmennusryhmissä, joissa hierojat toimivat lihashuoltotehtävissä.Itsenäinen työ vaatii hierojalta eettisesti kestävän yrittäjyyden omaksumista.

Hieroja on välittömässä kosketuksessa asiakkaan/potilaan kanssa, jolloin työn luonteessa painottuu vastuullinen vuorovaikutus ja kommunikaatiotaitojen hallinta. Hän toimii myös työnsä asiantuntijana erilaisissa terveys- ja liikunta-alan työ- sekä hoitoryhmissä. Hierojan työssä menestymistä varmistaa jatkuva itsensä kehittäminen sekä kyky ja halu jatkuvaan ammatin kehittämiseen terveys- ja liikunta-alan yhtenä palvelumuotona. Tulevaisuudessa painottuvat erilaiset manuaaliset erikoismenetelmät sekä asiakkaan tai potilaan kuntoutumiseen liittyvät toiminnot

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Urheiluhierojakoulutus, klikkaa alta ja täytä yhteydenottolomake. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Hakeminen

Tälle linjalle perusvaatimuksena on oma aktiivinen urheilu-ura tai ura valmentajana, suoritettu peruskoulu ja terveys, joka ei ole esteenä ammatissa toimimiselle.

Koulutukseen haetaan Lahden Hierojakoulun omilta sivuilta. 

Tutkinto / todistus

Hieronnan ammattitutkinto

Kustannukset

Kurssimaksu: 1 700 euroa päiväkoulutus ja urheiluhierojakoulutus 300 euroa.

Kurssimaksu suoritetaan kuukausittain n. 500 euron erissä koulun alettua.

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Urheiluhierojakoulutus? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

Lahden Hierojakoulu

Lahden Hierojakoulu

Lahden Hierojakoulu tarjoaa hieronnan ammattitutkintoon valmistavaa koulutusta sekä jo koulutetuille hierojille ja terapeuteille ammatillista täydentävää koulutusta. Lisäksi he tarjoavat Päijät-Hämeen väestölle hoitopalveluja, joita ovat opiskelijahieronta sekä naprapaatin, fysioterapeutin ja koulutetun hierojan vastaanotto.Lahden Hierojakoulun hierojakoulutus on perustutkintoa kattavampi, sillä se sisältää...


Lue lisää oppilaitoksesta Lahden Hierojakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lahden Hierojakoulu

Arvioinnit

Urheiluhierojakoulutus ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.