Yhteenveto
3+2 vuotta
Opintotukikelpoinen
Syksy
Viimeinen hakuaika: Yhteishaku
marker Hakuaika käynnissä
   
Lähiopetus
Lappeenranta
Kandi- ja maisteriohjelmat

Kauppatieteet

Kauppatieteet ovat tärkeässä roolissa kaikilla toimialoilla. LUT-kauppakorkeakoulusta valmistuvat liiketalouden osaajat auttavat yrityksiä ja organisaatioita toimimaan kannattavasti ja menestymään entistä kestävämmin.

Saat ohjelmassa kattavat perustiedot liiketalouden eri aloilta, kuten laskentatoimesta, markkinoinnista, yritysjuridiikasta, rahoituksesta, kansantaloustieteestä ja hankintatoimesta. Opit johtamaan yrityksen henkilöstöä, toimintoja ja prosesseja. Myös yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi kehittyvät.

Kauppatieteiden koulutusohjelmassa suoritat ensin alempana korkeakoulututkintona kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon (KTK, 180 opintopistettä). Kandidaatin tutkinnon suoritettuasi sinulla on oikeus jatkaa opintojasi ja suorittaa kauppatieteiden maisterin (KTM, 120 opintopistettä) tutkinto.

Kauppatieteiden kandidaatin opinnot koostuvat kaikille yhteisistä yleisopinnoista, sekä suuntautumisvaihtoehdon aineopinnoista, sivuopinnoista ja kieli- ja viestintäopinnoista.

Kandidaattivaiheen opintojen aikana opit kauppatieteiden keskeisiä teorioita ja käsitteitä sekä analysointitaitoja ja menetelmiä, jotka luovat hyvän pohjan maisterivaiheen opinnoille.

Ensimmäisenä opiskeluvuotena tutustut kauppatieteen eri aloihin, ja suuntautumisvaihtoehtoon haetaan ensimmäisen opiskeluvuoden lopussa:

  • Hankintojen johtaminen
  • Laskentatoimi
  • Liiketoiminta-analytiikka
  • Kansainvälinen markkinointi
  • Strateginen rahoitus

Lähde: Opintopolku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Kauppatieteiden kandidaatti ja maisteri

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

LUT-yliopisto on vuonna 1969 perustettu tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden yliopisto. Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin LUT-yliopistossa etsitään ratkaisuja tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden osaamisella. LUT-yliopisto auttaa yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. LUT-yliopiston kansainvälisessä tiedeyhteisössä on 7 500...


Lue lisää oppilaitoksesta Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto ja katso koulutustarjonta täältä

Yhteystiedot

Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto

Skinnarilankatu 34
53850 Lappeenranta

Arvioinnit
Kauppatieteet ei ole saanut vielä yhtään arviointia. Anna oma arviointisi.