🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia »

Itsenäiset maisteriohjelmat

Master in Business and Administration (kokopäiväinen ohjelma), University of Northampton ja HELBUS (1 vuosi)

marker
Mukana kesän lisähaussa!
Mukana kesän lisähaussa!
Pituus
1 vuosi
Opiskelukieli
englanti
Aloitus
syyskuu 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
marker
Mukana kesän lisähaussa!
Mukana kesän lisähaussa!
Pituus
1 vuosi
Opiskelukieli
englanti
Aloitus
syyskuu 2024 (+3 toteutusta)
Toteutustapa
Lähiopetus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Master in Business and Administration (kokopäiväinen ohjelma), University of Northampton ja HELBUS (1 vuosi)

Master of Business Administration (MBA)

Voit opiskella tutkinnon työn ohessa 24 kuukaudessa tai kokopäiväisesti 12 kuukaudessa! Aloitusmahdollisuuksia on kolme: syyskuussa, tammikuussa ja toukokuussa. 

Etene johtoryhmään tai jopa toimitusjohtajaksi

MBA-tutkinto perehdyttää sinut kaikkiin kauppatieteiden keskeisiin alueisiin mukaan lukien johtaminen, markkinointi, rahoitus, laskenta, yrittäjyys ja neuvottelutaito. Asiat käydään läpi yrityksen strategisen johtamisen näkökulmasta, joten ohjelma valmentaa sinut etenemään urallasi jopa johtoryhmän jäseneksi ja toimitusjohtajaksi.

Ohjelman osallistujat ovatkin mm. toimitusjohtajia, johtoryhmän jäseniä sekä asiantuntijoita kuten markkinointi- tai projektipäälliköitä. Opiskelutoverisi ovat kunnianhimoisia ja motivoituneita etenemään urallaan, ja heistä tule sinulle koko elämän kestävä tärkeä verkosto. Osallistujien työnantajat ovat mm. seuraavilta toimialoilta: IT-sektori, kiinteistöt, matkailu- ja liikuntapalvelut, lääketeollisuus, merkkituotteet ja konsultointi.

Myös monet työnantajien arvostamat ominaisuudet, kuten kommunikaatiotaidot, kielitaito ja tiimityöskentelytaidot kehittyvät opintojen aikana ja saavat sinut erottumaan joukosta.

Lisää uskottavuutta ja itseluottamusta

Tutkimusten mukaan uusien työmahdollisuuksien ja piristyvien uranäkymien lisäksi MBA-opiskelijat katsovat saavansa opinnoista mm. seuraavia hyötyjä: 

 • lisääntynyt itseluottamus ja uskottavuus
 • paremmat kommunikaatiotaidot ja ajankäytön hallinta 
 • laajempi maailmankuva 

Haaga-Helian opiskelija Minna Suutari puolestaan selvitti lopputyössään ammattikorkeakoulusta valmistuneiden yleisimpiä syitä jatkaa opintojaan maisteriksi. Tärkeimpiä syitä olivat työllistyminen, urakehitys ja jatko-opintomahdollisuudet: 

”Ylemmän korkeakoulututkinnon arvo on nähtävissä konkreettisesti tutkimuksen esiintuoman asematason, palkkauksen ja työttömyyden vertailulla. Tradenomeista hyvin pieni osa, alle 20 %, työskentelee johtotehtävissä, kun taas ekonomeista yli 40 % työskentelee samantasoisissa tehtävissä. Ekonomien keskipalkka on yli 2000€ korkeampi kuin tradenomien, johtuen juuri ekonomien sijoittumisestatyöelämässä. Näin ollen vaativimpia työtehtäviä haluavan tradenomin kannattaa pyrkiä suorittamaan ylempi korkeakoulututkinto.” 

Opiskele työn ohessa tai kokopäivätoimisesti

Opetus tapahtuu pääosin verkossa. Lähiopetus nauhoitetaan soveltuvin osin, joten jos työkiireet tai etäisyys estävät sinua osallistumasta paikanpäällä, voit katsoa opetuksen illalla tai viikonloppuna.

Opintojen kaksi ensimmäistä viikkoa ovat tavallista intensiivisempiä, eli tyypillisesti ensimmäisellä viikolla on neljä lähipäivää ja toisella viikolla 2–4 lähipäivää. Sen jälkeen rytmi tasaantuu tuohon 1–3 lähipäivää kuukaudessa. (12 kk versiossa työmäärät ja lähiopetuksen määrä kuukaudessa on kaksinkertainen 24 kk versioon verrattuna.)

Ohjelman suoritettuasi saat englantilaisen ylemmän yliopistotutkinnon 

Opiskelijat ovat University of Northamptonin virallisia opiskelijoita. Opetus tapahtuu kokonaan Suomessa. Tutkintotodistus on sama kuin se, joka opiskelija saisi suorittaessaan kaikki opinnot Englannissa. 

University of Northampton 

University of Northampton on englantilainen yliopisto, jolla on oikeus myöntää tutkintoja aina tohtorintutkintoon asti. University of Northampton on valittu kolmena vuonna peräkkäin The Times Higher Education (THE) palkintoehdokkaaksi ‘Business School of the Year’ kategoriassa.  

Maisteriohjelmaan hyväksytyt opiskelijat ovat University of Northamptonin opiskelijoita, vaikka opiskelevatkin Suomessa. MBA-tutkinto, kuten muutkin yliopiston maisteriohjelmat, on Iso-Britanniassa virallisesti sen opetusviranomaisen QAAn hyväksymä ylempi korkeakoulututkinto, joka on muiden maisteriohjelmien tapaan vuotuisen laadunarvioinnin kohteena.

Englantilainen MBA on Englannissa virallinen ylempi yliopistotutkinto. Se kelpaa Suomessa sellaisenaan erinomaisesti yksityiselle sektorille tai esimerkiksi yliopistojen tohtorinkoulutusohjelmiin. 

Tutkinto on laajuudeltaan 90 suomalaista opintopistettä. Opetus on kokonaan englanniksi ja opettajina toimii oman alansa arvostettuja ammattilaisia ja useimmat heistä toimivat opettajina myös muissa yliopistoissa.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Master in Business and Administration (kokopäiväinen ohjelma), University of Northampton ja HELBUS (1 vuosi) , voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 3 toteutusta

syyskuu 2024

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • englanti

tammikuu 2025

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • englanti

toukokuu 2025

 • Lähiopetus
 • Helsinki
 • englanti

Hakeminen

Opinnot voi aloittaa tammikuussa, toukokuussa tai syyskuussa. Ohjelmaan voi hakea myös muilla kuin kauppatieteiden tutkinnoilla, eli voit hakea, jos olet opiskellut esimerkiksi tekniikkaa, oikeustiedettä tai mitä tahansa muutakin tieteenalaa. (Jos sinulla ei ole aiempia korkeakouluopintoja, saatat silti tulla valituksi esimieskokemuksesi nojalla.)

Sinulla on hyvät mahdollisuudet tulla valituksi MBA-ohjelmaan, jos sinulla on jokin
seuraavista:

 • alempi korkeakoulututkinto kauppatieteistä, tai
 • alempi korkeakoulututkinto joltain muulta alalta sekä omakohtaista kokemusta
  ja kiinnostusta liiketoimintaan tai johtamiseen CV:si perusteella, tai
 • jos sinulla ei ole alempaa korkeakoulututkintoa, mutta sinulla on kokemusta
  esimiesasemasta ja sinulla on ollut esimerkiksi budjetti-, myynti- tai
  liiketoimintavastuuta, jolloin voit hakea CV:si perusteella

Sinun tulee lisäksi osoittaa riittävä englannin kielen taitotaso, joka soveltuu
MBA-opintoihin. Kielitaidon voi osoittaa esim. ylioppilastutkinnon englannin kielen
arvosanalla.

Tutkinto / todistus

Master of Business Administration (MBA), University of Northampton.

Kustannukset

MBA-ohjelmassa syyskuussa 2023 alkaen yksittäinen lukukausi (syyskuu 23, tammi 24, touko 24) maksaa 7 833 € ja koko tutkinto yhteensä 23 500€

MBA-ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat ovat University of Northamptonin opiskelijoita ja oikeutettuja hakemaan Kelan ulkomaiden opintojen tukea ja lainaa, jos täyttävät Kelan edellytykset muilta osin.

Kysy lisätietoa opintomaksuista suoraan oppilaitokselta.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko tietää lisää koulutuksesta Master in Business and Administration (kokopäiväinen ohjelma), University of Northampton ja HELBUS (1 vuosi) ? Täytä yhteystietosi, niin oppilaitos ottaa sinuun yhteyttä.

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
HELBUS Helsinki School of Business
Runeberginkatu 22-24
00380 Helsinki

HELBUS Helsinki School of Business

HELBUS Helsinki School of Business on yksityinen kauppakorkeakoulu, jossa voi suorittaa englantilaisen yliopiston University of Northamptonin kauppatieteen kandidaatin ja maisterin (MBA) tutkinnot Suomessa opiskellen. Sekä alempi että ylempi kauppatieteen korkeakoulututkinto, joita HELBUSissa opetetaan, ovat University of Northamptonin virallisia englantilaisia yliopistotutkintoja....

Lue lisää oppilaitoksesta HELBUS Helsinki School of Business ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu