🌞 Kesän lisähaku kokoaa yhteen haussa olevia koulutuksia. Nappaa opiskelupaikka syksyksi 👉

AMK-tutkinnot, monimuoto-opinnot

Ensihoitaja (AMK) | ensihoito | monimuotototeutus

Metropolia Ammattikorkeakoulu, paikassa Helsinki
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Pituus
4 vuotta
Opintotuki
Opintotukikelpoinen
Aloitus
Hakuaika
Hakuaika: Syksyn yhteishaku
Toteutustapa
Monimuotototeutus
Kaipaatko lisätietoja? Kysy lisää 👍

Video

Ensihoitaja (AMK) | ensihoito | monimuotototeutus

Ensihoitaja (AMK)

Ensihoitajana kohtaat työssäsi äkillisesti sairastuneita tai vammautuneita potilaita ja heidän läheisiään. Saavut usein ensimmäisenä tapahtumapaikalle. Työtehtäviisi kuuluvat mm. potilaan tutkiminen, hoitaminen ja kuljettaminen. Teet yhteistyötä eri viranomaisten, kuten poliisin ja pelastuslaitoksen sekä terveydenhuoltoalan eri ammattiryhmien, kuten päivystyksen henkilökunnan kanssa.

Koulutuksen sisältö

Ensihoitajakoulutus perustuu terveystieteiden ja ensihoitolääketieteen sekä niitä tukevien muiden tieteenalojen teoreettiseen ja soveltavaan tietoon. Opintosi sisältävät sopivassa suhteessa teoriaa, itsenäistä opiskelua sekä ohjattua harjoittelua.

Opiskelet muuallakin kuin luokassa: Digitaaliset ratkaisut, kuten verkko-opiskelu ja kosketustaulujen käyttö, tukevat oppimista ja tekevät opiskelusta joustavaa ja monimuotoista. Teet myös paljon ryhmätöitä.

Suoritat osan harjoittelusta simulaatio-oppimisympäristössä, jossa voit turvallisesti harjoitella potilaan hoitamista ennen todellisiin potilastilanteisiin siirtymistä. Ohjatut harjoittelujaksot toteutuvat mm. perustason ja hoitotason ambulanssissa, sisätautien vuodeosastolla, päivystyspoliklinikalla ja leikkausosastolla.

Koulutuksen toteutus

Opiskelu ensihoidon monimuotokoulutuksessa on kokoaikaista ja täysipäiväistä opiskelua verkkopainotteisesti. Koulutus koostuu kontaktiopetuksesta, etäopetuksesta verkossa arkisin klo 8-–välillä, sekä 5–6 viikon mittaisista työharjoittelujaksoista, jolloin työskennellään hoitotyön toimintaympäristöissä 40 tuntia viikossa.

Opetusta järjestetään  pääosin arkisin, pääsääntöisesti noin kolmena päivänä viikossa. Opiskelu edellyttää sinulta aktiivista osallistumista ja läsnäoloa.  Sinun on mahdollista suorittaa opinnot työn ohella, mutta se voi edellyttää esim. vuosiloma-ajan käyttöä harjoittelujaksojen aikana. Käytännön harjoittelu tapahtuu noin viitenä päivänä viikossa, mutta se voi vaihdella harjoitteluyksikön mukaan. Tarkempi opetusaikataulu ilmoitetaan ennen opintojen alkua.

Kiinnostuitko koulutuksesta?

Jos haluat lisätietoa aiheesta Ensihoitaja (AMK) | ensihoito | monimuotototeutus, voit täyttää alta löytyvän yhteydenottolomakkeen. Kysymyksesi lähetetään suoraan oppilaitokselle.

Seuraavat toteutukset

Tulossa 1 toteutus

Kevät

  • Monimuotototeutus
  • Helsinki
  • Hakuaika: Syksyn yhteishaku

Hakeminen

Koulutukseen haetaan valtakunnallisessa yhteishaussa osoitteessa opintopolku.fi.

Tutkinto / todistus

Ensihoitaja (AMK)

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoa opinnoista Metropoliassa? Tilaa hakijan uutiskirje tästä!

reCAPTCHA logo Tämä sivusto on suojattu reCAPTCHA:lla, ja Googlen tietosuojakäytäntö ja käyttöehdot ovat voimassa.
Metropolia Ammattikorkeakoulu
Myllypurontie 1
00920 Helsinki

Enemmän kuin korkeakoulu – neljä kampusta täynnä tekijöitä

Haluatko vaikuttaa siihen miltä maailma näyttää tulevaisuudessa? Saat Metropolialta enemmän kuin tutkinnon – saat valmiudet merkitykselliseen työhön sekä taidot jatkuvaan oppimiseen. Metropoliassa opiskelijat ja opettajat kehittävät ratkaisuja globaaleihin haasteisiin yhdessä yritysten ja muiden kumppanien kanssa jopa 5 miljoonaa päivää vuodessa....

Lue lisää oppilaitoksesta Metropolia Ammattikorkeakoulu ja katso koulutustarjonta täältä

Sponsoroitu